Witam wszystkich bardzo serdecznie. Obecnie mam ferie, a wszystkie zaplanowane serie obejrzałem w pierwszych 4 dniach… Chciałbym poprosić o wasze ulubione serie, lub takie, który utkwiły wam mocno w pamięci. Gatunek może być każdy, lecz osobiście lubię romans wraz z dramatem. Do takich zaliczam w moim przypadku Mirai Nikki (Wracam do tej serii już 5 raz i nadal uwielbiam to anime), Toradora (Gdy słyszę hasło ,Romans’’ od razu ten tytuł przychodzi mi namyśl), Sword Art Online czy Attack on Titan. Więc gdybyście mi pomogli w zabijaniu czasu byłbym naprawdę wdzięczny :’).
Pozdrawiam, Nikol ^^.
Kokkoro Connect obczaj mi osobiście się podobało xD
Niestety widziałem już ten tytuł ale i tak dziękuje za odpowiedź :P. Szczerze mówiąc to też mi się bardzo spodobał, głównie przez to, że seria była strasznie nieprzewidywalna :D.
Takie, które mnie powaliły na kolana… hmmm…
Code Geass
Clannad
Tengen Toppa Gurren Lagann
Shinsekai Yori
Chihayafuru (to może być trochę zbyt “babskie”)
Shingeki no Bahamut
Widzę, że zbyt wygórowanych standardów co do anime nie masz skoro wracasz do Mirai Nikki już po raz 5 no ale podam tutaj swoje perełki:
Anime które utkwiły mi w pamięci:
Accel World, Guilty Crown, No Game No Life, Sakurasou no pet na Kanojo, Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima
Anime które powaliły mnie na kolana a tym bardziej utkwiły w pamięci:
Angel Beats, Bakuman, Byousoku 5 Centimeter, Nisekoi, Noragami,
To takie pierwsze które przyszły mi do głowy
-Bakuman
-Deatth Note
-Full Metal Alchemist
-Hellsing
-Higashin no Eden
-Hotarubi no Mori e
-Sakamachi no Apollon
-Psycho-Pass
-Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Lukos, nie wiem dlaczego ale uwielbiam postacie Yandere, więc można powiedzieć, że tylko to mnie zachwyca w Mirai Nikki :P. Niestety prawie wszystkie z wymienionych powyżej tytułów już obejrzałem, z chęcią zobacze Byousoku 6 Centimeter i Bakuman’a ^^. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :D.
ouran highschool host club
Szczerze mówiąc, to ten tytuł przelatywał mi przez palce wiele razy, będę musiał go kiedyś w końcu obejrzeć >:C, dzięki Arika za motywacje jeśli chodzi o tą serie :D.
Jesli chcesz naprawde pozadny romans polaczony z dramatem, nie ma rady, musisz nane ogarnac. A jesli chcesz czegos co powali Cie na kolona to Monster, Steins;Gate. Polecam tez anime Wilcze Dzieci (na cda jest), pieknie opowiedziana historia
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2