Anime w stylu ao no exorcist

ao no exorcist to dla mnie za mało więc szukam czegoś podobnego.

Okej dzięki za info haha pozdro :smiley:

Ja szukam czegoś w tym gatunku, ale z lepszym klimatem. W Niebieskim Egzorcyście troszkę nie podoba mi się świat demonów. Według mnie powinien być straszniejszy, a demony same w sobie powinny wyglądać trochę lepiej. Wyobrażacie sobie Demona Dzika w Paranormalu ?! :stuck_out_tongue:
[Taki joke na koniec ]

Może D-Gray.Man?

Nom w sumie D-Gray Man czy jak to sie pisze, też coś w sobie ma, w tym gatunku jest właśnie :3

Hmm… jeśli coś podobnego do Ao no Exorcist to znaczy demony i te sprawy to może Yozakura Quartet na przykład? Albo ogólnie Soul Eater <3

Haha no dzięki wam :smiley:

Wiem, wiem o co chodzi :stuck_out_tongue:

Tylko piszę, że brakuje mi tego ,czegoś" , a to że taki kraj i taka tradycja to już nie poradzę :stuck_out_tongue:

W każdym bądź razie anime jest spoko i chętnie obejrzę kontynuację, jeśli kiedykolwiek takowa wyjdzie :wink:

Normalka :slight_smile:

Levi$:

Ja szukam czegoś w tym gatunku, ale z lepszym klimatem. W Niebieskim Egzorcyście troszkę nie podoba mi się świat demonów. Według mnie powinien być straszniejszy, a demony same w sobie powinny wyglądać trochę lepiej. Wyobrażacie sobie Demona Dzika w Paranormalu ?! :stuck_out_tongue:
[Taki joke na koniec ]

To może Devil May Cry

Może Soul Eater ? Spróbować zawsze można :wink: