Elo szukam jakiegoś fajnego anime do oglądania Po całym tygodniu oglądania Fairy Taila i Belzebuba przydałoby się zerknąć na coś innego
Moje wymagania :
Dobra kreska i fabuła
Gatunek ; Każdy
Dzięki za pomoc
Elo szukam jakiegoś fajnego anime do oglądania Po całym tygodniu oglądania Fairy Taila i Belzebuba przydałoby się zerknąć na coś innego
Moje wymagania :
Dobra kreska i fabuła
Gatunek ; Każdy
Dzięki za pomoc
Code Geass
Tengen Toppa Gurren Lagann
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
jakiś gatunek i wytyczne by się przydały jednak XD
Hmm 2/3 co podałaś oglądałem
Mówisz wytyczne to niech będzie :
Super moce
harem
ecchi (hentai haha żart )
komedia
shōnen
Coś w tym stylu
Trafniej moglibyśmy Ci pomóc jeżeli zamieściłbyś swojego MAL’a
Szczerze polecam Arpeggio of Blue Steel, naprawdę warto obejrzeć. Moim zdaniem najlepsze anime roku ubiegłego.
a ja akurat erpegia nie polecę, moim zdaniem nudny, przewidywalny i praktycznie bez fabuły
Arpeggio of Blue Steel oglądałem
Jeśli nie oglądasz Kill la Kill to gorąco polecam, bardzo dobre anime. Zostały 2 odcinki do końca (najbliższy jutro) więc akurat możesz zacząć
Tego anime nie oglądałem a słyszałem że jest ciekawe Poczekam aż będą wszystkie odcinki Bo jak ja zacznę oglądać anime to do 30 odcinków dziennie oglądam
hej nie wiem co już oglądałeś ale polecam Tu Love Ru i ponoć też Princess lover fajny ale sprawdzę zaraz to potwierdzę czy warto ;D
Ja polecam Hagure Yuusha no Estetica i Baka to test to shoukanjuu(oba sezony).
Polecam Sekirei, seikon no qwaser, to love ru, love live i date a live wszystkie poczęści zawierają twoje wymagania :D.