Anime z dobrą walką, emocjami i fajną historią

Witam! Tak jak w tytule, poszukuję anime z dobrymi walkami, z dużą dawką emocji oraz fajną historią. Może to być coś dłuższego czy krótszego, bez znaczenia :slight_smile:

Już widziałem:
Dragon Ball
Naruto
Bleach
Shingeki No Kyojin
FMA oraz FMAB
Drifters
Death Note
Tokyo Ghoul

Z powyższych najlepiej mi się oglądało: Naruto, Bleach, Shingeki No Kyojin, Drifters oraz Tokyo Ghoul. Byłbym wdzięczny za tytuły podobne do tych :smiley: Liczę na waszą pomoc!

No to ja polecę od siebie:
-samurai champloo
-Tengen Toppa Gurren Lagann (Coś niesamowitego :D)
-Soul Eater
-Mob Psycho 100
-One Punch Man
-Fairy Tail (Tasiemiec)
-Nanatsu no Taizai
-Guilty Crown
-Gakusen Toshi Asterisk (nie wiem czemu ale to anime mi się podobało :stuck_out_tongue: )
-Kill la Kill (pod koniec podobne do Tengen Toppa, też miło spędziłem czas)
-Gintama ( To MUSISZ zobaczyć. )
-Kaze no Stigma
Taka mała lista powinna Ci wystarczyć :slight_smile:

Zapomniałem dodać iż One Punch Mana obejrzałem i był świetny :slight_smile: Co do Gintamy to właśnie zacząłem oglądać (aktualnie 5 albo 6 odcinek) i na razie jakoś ciężko mi to podchodzi. Fakt jest tu masa śmiesznych scen i sytuacji, ale mam nadzieję, że się seria rozkręci. Od kilku osób słyszałem dobre opinie o Kekkai Sensen. Ktoś może potwierdzić? :smiley:

akame ga kill
sengoku basara
gantz
final Fantasy 7 advent children (co prawda kinowka ale polecam gorąco)

Sin: Nanatsu No Taizai XDD emocje takie że stoi …

hmm może Sword of the stranger ma naprawdę genialne animacje i Boku no hero academia

Dziękuję ślicznie za wszystkie odpowiedzi. Mam nadzieję, że w ciągu następnych 5 lat zdążę wszystko obejrzeć :smiley: Chętnie przyjmę kolejne pozycje anime.