Anime z normalnym bohaterem

Yo,
od razu z góry sory ale nie wiem, w który dział to wrzucić.
Poszukuję anime z gatunku przynajmniej ecchi i akcja, w którym bohater główny nie był by ciotą tzn. albo był by silny albo by nie bał się złapać za cycka(HS DxD się nie liczy). Dla wtajemniczonych coś pokroju Hagure Yuusha no Estetica.

Pozdrawiam,
Raizer.

“Highschool of the dead”, “sao 16.5”, “dakara bokuwa H, ga dekinai.”

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

HOTD oglądałem.
SAO 16.5 to anime jest wgl?
To ostatnie obczaję :slight_smile:
Czekam na więcej propozycji :slight_smile:

Bakemonogatari
SORA NO OTOSHIMONO
LADIES VS BUTLERS!

niestety to tylko manga :frowning:

http://www.anime-shinden.info/7937-sora-no-otoshimono-online.html
Animeon: Oglądaj anime online bez limitu
Loading...

Od kiedy Tomoki nie jest ciotą? To że nie bał się podblądać i mieć innych akcji z dziewczynami to nie znaczy że nie był ciotą.

Ogólnie ciężko znaleźć takiego bohatera w ecchi, defakto jakby był to anime już by nie było ecchi tylko hentai

hmm… Dog Days, gościu nie jest ciotą, ale (nie łapie za cycki) drugiego takiego jak Estetica trudno znaleźć

No może gość z Ichiban Ushiro no Daimaou. Ale on raczej nie jest ciotą ogólnie, łapać za cycek też nie łapie ale nie jest przynajmniej głupi i ma cojones.

Ale też na widok golizny nie wie co zrobić;p jak już mówiłem ciężko o takiego bohatera z tego gatunku.

Hmm, fakt, ale reaguje dość normalnie. Może Minato z Sekirei? Nie ma za dużo do czynienia z cyckami przez Miyę, ale podczas niebezpieczeństwa potrafi się wykazać. Natomiast Saito z ZnT też nie jest łamagą (poza tym że daje się bić Luise :slight_smile: ).

Minato z Sekirei raczej odpada jak nieraz nadarzyła się okazja do czegoś głębszego to zżera go trema;p

Sekirei i Sekirei: Pure Engagement odpada. Oglądałem i stwierdzam ciotowatoś :stuck_out_tongue: Kuwaaa, Akatsuki jest taki zajebisty, że aż szkoda, że tylko jest jeden sezon :confused:

Raizer, nie przesadzajmy, gdyby miał wystąpić drugi sezon musiałby być hentaiem. Już i tak w pierwszym to jest dziwne, że nikogo nie przeleciał.

Co ty?! Akatsuki był zajebistym dżentelmenem i nie pozwoli kobiecie płakać :smiley:

Co ma jedno do drugiego? Można po dżentelmeńsku kogoś przelecieć xD

Oj tam nawet Issei z dxd nie pozwolił by Rias płakać ;p

Ale Issei by się zaczął rzucać, drzeć i spamować wszystkim co ma, a Akatsuki by po prostu spuścił wpierdol :smiley:
I Issei co drugie zdanie by pewnie o cyckach gadał :smiley:

Tym bardziej dziwi, że Akatsuki nikogo nie zerżnął.