Argo Wita Was !

Imię: Marek
Lat: 19
Województwo: Warmińsko-Mazurskie(Taki dodatek ode mnie ) PS. Jak ktoś tak samo to niech się odzywa xD
Ulubione anime:

Naruto, OP,FT, Gintama, FMA Brotherhood, SAO(pierwsze 14 odcinkow) , LH, Toradora, Nisekoi, Bakemonogatari
oraz jeszcze kilka, których nie pamiętam.

Ulubiony gatunek muzyczny: Rock, Hard Rock
Zainteresowania: Anime, Piłka Nożna i ogólnie Sport :wink:

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Z fanpage’a SAO na fejsie xD

Dzień dobry wieczór Mareczku :smiley:
Witam cię ja znany człek jako Pharios Shaphire [Farios Szafajer]
Pytanko:
Jakiś ulubiony zespół?

Siemcia Mareczek :smiley: Skąd dokładnie jesteś, bo ja z Węgorzewa

A więc tak zespoły jakie hmmm Skillet, Three Days Grace, 3 Doors Down Nickelback, LP oczywiście, Spoken no i jeszcze parę by się znalazło xD

Jestem z okolic Olsztyna :wink:

Siemcia siemcia :3 zostań z nami na dłużej~

W planach mam zostać z wami na dłużej ale wiadomo jak to z planami jest często się zmieniają xD :wink: Zobaczymy co z tego wyjdzie .

Cześć tu Kuro, alias Azazel-sensei
Jakieś haremiki/ecchi masz ulubione? :wink:

Siemanko wita kamkom
Grasz w jakieś mmo?

Echhi? Highshcool DxD i High School of the Dead xD. Z haremów powiedzmy Sekirei xD .

MMO jakiegos ulubionego nie mam ale grałem w Tibie, Metina , Tere , Neverwinter, Aiona, Allods, Riderz i ostatnio w Aura Kingdom. Pewnie o paru zapomniałem ale jakoś nigdy nie przywiązywałem się na długo z MMO .

Witam serdecznie <3 Lubisz czekoladę?
I zapraszam na czat :3

A kto nie lubi czekolady xD?

Ja nie przepadam :stuck_out_tongue:
!!RAMMSTEIN!!(To forum jest opanowane przez R+)

Yo, tutaj Raizer ale tak naprawdę to Sirzechs Lucifer-sama. Skoro piłka nożna to E-klasa coś, coś czy tylko zagramaniczne?

Jeśli już Polska Liga to 1 i Stomil :wink: Z Ekstraklasy jeśli już jakiś klub to Wisła, ale przeważnie z zagranicy ulubiony klub Chelsea :wink:

Tak btw. napisałeś, że hard rocka lubisz. Z tego co wymieniłeś pod hard rock to można podciągnąć chyba tylko Nickelback, bo ten Spoken mi trochę metalcorem pachnie :stuck_out_tongue:

W sumie może i tak nie znam się za bardzo na gatunkach nie interesuje mnie to xD Wpadnie mi coś w ucho to słucham i tyle ;D

Cześć Marku miło poznać i widzę że avek z FT :smiley:

A no Fairy Tail :wink: Świetne anime :smiley:

Cześć Argo, jestem Ayu miło mi poznać:>
Lubisz boczek?

dajcie mi złotą łopatę :v odkopałam

http://img.sadistic.pl/pics/595969be43d8.jpg
Otwórz powyższy link aby odebrać nagrodę za odkopanie wątku.

PS. Boczek? Nieeeeeeeeeeee

To jak nie lubisz boczku, to lubisz truskawki? albo ogórki kiszone? A lubisz jak śnieg skrzypi?