Chojrak – tchórzliwy pies

https://i.imgur.com/TmKTLzs.jpg

Chojrak został porzucony jeszcze jako szczenię. Znalazła go Muriel, mieszkająca w Kansas wraz z mężem Eustachym. (Akcja dzieję się w fikcyjnym mieście Nigdzie.) W mieście zaczynają grasować duchy. Tylko pies może uratować swoją rodzinę.

Jedna z ulubionych bajek dzieciństwa, z bratem żeśmy to oglądali całe dnie, nawet ostatnio na YT oblookałem kilka starych odcinków. Bajka dziwna, dla dzieci pewnie lekko przerażająca, ale świetna, ze wspaniałym pomysłem :slight_smile:

Kocham tą bajkę! Zawsze mi było szkoda Chojraka… on tak martwił i dbał o swoją rodzinę a ten dziad go nie lubił. :V Ale dla dzieci moim zdaniem ta bajka nie jest odpowiednia. Tak bardziej 10+ ;d

Jedna z lepszych bajek dzieciństwa :smiley: Imię tego psa jest bardzo kultywowane w mojej rodzinie xD

Pamiętam odcinek, gdzie jego rodzice zostali wysłani w kosmos, to mnie poruszyło za dzieciaka ;d

Szanowni pańństwo, czas na fiiiilm. Chojrak tchórzliwy pies!! :3 W roli głównej Chojrak tchórzliwy pies. Porzucony za młodu został przygarnięty przez Muriel, która mieszkała na farmie ze swoim mężem Eustachym Motyką. W ich rodzinnym miasteczku grasują straszydła. Tylko Chojrak może obronić swoją przerażoną rodzinę… ;_;

Zdecydowanie moja ulubiona baja. Paskudny odcinek z kretołakiem, dobre były z tą wróżką Shirley :3
Co jakiś czas oglądam masę odcinków.

Oglądałam z starszą siostrą… horror mojego dzieciństwa.
Ale oglądałam, żeby siostra potem mi nie dokuczała, że jestem strachajłą :x

Propsy za czołówkę Ayuś :slight_smile:

Macie :slight_smile:

Eustachy jedna z moich ulubionych postaci. Wredny, skąpy i uparty. Ogólnie bajka schizowa i straszna, ale właśnie przez to bardzo dobra. Wiele maszkar miało bardzo ciekawy design.

9/10. Warto.

Też oglądałem moją ulubioną postacią jest również eustachy XD
Fajna bajka chociaż niektórych odcinków nie lubiłem.

@Turel, Kiki, propsy za Eustachego, pamiętam jak w szkole mówiliśmy w liceum na PP o ulubionej postaci z bajek to podałem własnie Eustachego, a Pani powiedziała, że podobno cechy naszej ulubionej postaci utożsamiamy z naszymi :slight_smile:

Mimo swojego mrocznego klimatu nie potrafiła mnie przerazić, lecz wspominam ją bardzo dobrze.

Dzięki tej kreskówce zacząłem oglądać wszystkie horrory jakie powstają co roku xD
Zawdzięczam Chojrakowi moją pasję do horrorów <3

Kochałam tę bajkę ten pies zawsze poprawiał mi humor!