Hej, hej.
Jeszcze kilka minut temu miałem świetny pomysł na przedstawienie swej osoby, ale gdy go napisałem i przeczytałem to jakoś nie brzmiał tak dobrze jak w moich myślach, hahah.
Tak więc, nazywam się Michał, jestem jeszcze młodziutki, bo rocznik 2001. W sumie to nie wiem dlaczego tu jestem, tak jakoś wyszło. Na co dzień uczęszczam do liceum na jakże specyficzny profil pol-biol-ang. Jestem dość specyficzną osobą, nie lubię się wyróżniać, ale też nie znoszę być taką szarą myszką, która nie ma nic do powiedzenia i nie potrafi o siebie zawalczyć. Oprócz tego drażnią mnie wszelkiego rodzaju używki (papierosy, alkohol i im podobne), ogromne imprezy z DJ’ami i skakaniem w miejscu do ogromnego hałasu (wiecie, co mam na myśli?). Preferuję spotkania w mniejszym gronie, zwłaszcza z osobami, które lubię i cenię. Jeśli już zacząłem pisać o tym za czym nie przepadam to do takich rzeczy należy też sport, nie widzę głębszego sensu w bieganiu za piłką, a tym bardziej w oglądaniu jak ktoś inny biega za piłką.
Jestem osobą spokojną, raczej trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Uwielbiam rozmawiać na tematy głębokie, które zmuszają do zastanowienia się nad odpowiedzią, a rozmowy o wszystkim i o niczym to raczej czas na odstresowanie.
Ponownie zacząłem czytać to co napisałem i doszedłem do wniosku, że ten opis jest jeszcze gorszy niż poprzedni, ale nie mam ochoty już pisać od nowa, mam nadzieję, że wybaczycie. Na koniec jeszcze dodam, że jestem uzależniony od kropek i przecinków, ale za to nie przepadam za emotkami, bo moim zdaniem od tego by wyrazić emocje na czacie powinny służyć słowa, a nie obrazki.
Dziękuję i chylę czoła przed osobami, które przeczytały wszystko co napisałem, jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć, to pytajcie, bo wbrew pozorom nie gryzę.
Witaj!
Jak to uzależniony od kropek i przecinków? XD Po prostu stawiasz znaki interpunkcji właściwie Skąd w ogóle jesteś, co robisz w wolnym czasie?
Hej,
Dziękuję za pytanka.
Otóż jesteś w błędzie bo nie zawsze moja interpunkcja jest poprawna, dlatego też uważam, że jestem uzależniony od tego, gdyż zawsze mam ochotę gdzieś wcisnąć ten przecinek, hahah. Wyobraź sobie, że jak zaczynałem liceum to ktoś tam do mnie napisał, ja odpisałem tej osobie (z pełną interpunkcją i kropkami), a ta osoba mi odpisała, że przeszkadzają jej moje kropki i czy mógłbym przestać je pisać. Zgadnij jaka była moja odpowiedź.
Pochodzę z małopolski, nie wiem jaka jest Twoja orientacja, więc napiszę, że mieszkam gdzieś pomiędzy Krakowem a Zakopanem (okokice Nowego Sącza).
W wolnym czasie nie robię nic nadzwyczajnego: czytam książki (albo light novel), oglądam anime, lubię też ugotować sobie coś wymyślnego, ale nie zawsze mi wychodzi. Lubię też oglądać streamy z gier, jest to pozostałość po tym, że kilka lat bardzo często grałem w gry, ale już mi przeszło.
Nareszcie widzę kogoś z małopolski ? Witamy na forum!
Jakiej muzyki słuchasz?
Cześć,
Dziękuję za powitanie! Mało osób z małopolski? Czyli mogę poczuć się wyjątkowo, hahah?
Jakiej muzyki słucham? Zakładam, że odpowiedź “wszystko co wpadnie mi w ucho” nie jest dla Ciebie satysfakcjonująca, więc tak: oprócz ładnych openingów z anime słucham tego co grają w radiu, lubię np. Aviciiego, C-BooL’a, jestem też fanem trochę starszych piosenek i wykonawców (ABBA, Whitney Houston). Uwielbiam, hmm, nie wiem jak to nazwać, delikatne piosenki? Ale muszą mieć w sobie coś co chwyci za serce. Sam nie wiem, nigdy nie zastanawiałem się nad tym, co wpływa na to, że dana piosenka mi się podoba, a dana nie. Na koniec dodam, że nie przepadam za rapem, rockiem i metalem, uważam, że to nie jest muzyka dla mnie.
Dzięki za pytanie i miłego dnia (a raczej wieczoru)!
Pol-biol-ang… o rety, myslalam ze (poza angielskim) jest tylko biol-chem i pol-hist. Ech, poza tym mam przeczucie ze sie nie dogadamy, lol, pilke to bym pokopala, ale jestem na to za stara xD nie dosc ze dla takich piernikow jak ja nie ma hobbystycznych damskich druzyn to jeszcze nie mam czasu.
Chociaz rozmowy o wszystkim i niczym… jest szansa!
Ale… wstawiasz duzo przecinkow czy duzo piszesz?
Hej, hej.
Trochę mi się zapomniało o tym forum, ale wróciłem, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi.
Też Cię to zdziwiło? - Nie jesteś sama, ja myślałem, że wybiorę się na biol-chema, ale kiedy zobaczyłem, że otwierają takie coś, coż, skusiłem się i tak wyszło. O humanie zaś, nigdy nie myślałem, bo historia jest nudna, zwłaszcza, że od kilku (kilkunastu) lat liczy się tylko to, kto pierwszy zrzuci bombę atomową.
Gdy tak patrzę na inne przywitalnie to z większość osób by się ze mną nie dogadała, choć ja nie jestem jakiś kłótliwy i nerwowy, jestem otwarty na jakieś zmiany. Nie zmienia to jednak faktu, że musi być coś ze mną nie tak skoro w dzisiejszych czasach przeważająca ilość moich rówieśników jest zupełnie inna niż ja, prawda?
Jeśli jest jakiś temat to piszę dużo, ale jest to zależne od tego z kim rozmawiam, jeśli nie mam ochoty z kimś pisać, to odpowiadam zdawkowo albo celowo nie wyświetlam, by nie było jakiegoś głębszego problemu.
Z przecinkami natomiast to inna sprawa, staram się je pisać zgodnie z zasadami, ale nie zawsze to wychodzi i czasami jest ich za dużo. Może wyjaśnię to tak, bardzo podoba mi się gdy ktoś pisze te przecinki, uważam wtedy, że ta osoba jest chociaż trochę podobna do mnie. Skomplikowane, ale coż.
Dziękuję za odezwanie się w moim temacie i do zobaczenia.