Cześć, jestem Kakuzi a w rzeczywistości nazywam się Chris oraz mam 15 lat. Jestem grafikiem komputerowym na photoshopie od 3 lat ale również planuje kupić tableta graficznego aby zacząć rysować. Na forum trafiłem szukając jakiegoś forum anime gdzie moge se lużnie pogadać o anime ponieważ na forum counter strike mało kto na to zerka lub nawet nie wiedzą co to jest. Mam kilka hobby, gry, grafika, technika oraz tam jakieś tworzenie muzyki. Mam nadzieje że jest tu dla mnie jeszcze miejsce jak i również że mnie miło powitacie.
Siemaneczko! również interesuję się grafiką komputerową (ale bardziej tą 3D) siedzisz w innych programach niż photoshop? Cinema4d czy coś podobnego a co do photoshopa to hobbistycznie czy jakieś większe projekty już masz za sobą no i to by było na tyle (ale skoro to forum o anime) twój ulubiony tytuł?
Najlepsze anime jakie widziałem to: Seikoku no Dragonar, tylko szkoda że pewnie nie będzie już drugiego sezonu.
Witaj na forum.
Co tam dokładnie projektujesz? Ja też czasami działam w fotosklepie z chęcią coś zobaczyłbym coś twojego (mamy dział twórczość graficzna).
Szukałeś naszego forum przez google?
Zapraszam także na nasz teamspeak, są tam też osoby, które grają w csa.
Hejciaaaa ^.^ A grasz może w gry blizzarda oprócz csa? O.O
Miłej zabawy na naszym forum XD
Cześć, zapraszam na czat i konfy na Skype. Jaki gatunek anime jest Twoim ulubionym ? Lubisz czytać książki ? Jeśli tak to jakie ?
Pochwal się swoimi pracami w odpowiednim temacie, w twórczości.
Życzę miłej zabawy na forum.
byters. Mój ulubiony gatunek to romance oraz slice of life. Jeśli chodzi o książki to nie czytam zbytnio dużo, jak już to jedynie jak się nudze ale to już biorę tą która leży najbliżej
Siemka Jakie to fajne widzieć, że jest co raz więcej użytkowników młodszych ode mnie xD Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił
Pozdrawiam, czyrasz jakieś książki? Jakąś z przeczytanych byś polecił?
Hejo! Jestem Ayu, miło poznać!
Lubisz boczek? :>