Durango zostało opracowane na systemy Android/iOS.
Jest to gra MMORPG gdzie gracze wcielają się w ocalałych, którzy zostali przeniesieni w czasie?, przestrzeni do świata gdzie panują dinozaury.
Naszym zadaniem jest tworzenie “wiosek” gdzie będziemy tworzyć nasze warsztaty czy też schowki, gromadzenie żywności i przedmiotów, oswajanie dinozaurów czy też walka z nimi.
Nie zabraknie różnych misji, od tych typu “przynieś to i tamto”, do tych bardziej złożonych.
Bardzo duże drzewko rozwoju postaci i craftingu… Zabawa na wiele godzin a gra jest cały czas w fazie Beta-Testów.
(Tutaj filmik znaleziony w sieci, kręcony półroku temu więc troszke mogło sie pozmieniać)
I pytanie do was. Ktoś chętny w to pograć w grupie?
Można pobrać poza google play i “dołączyć” do zamkniętej bety ;p
Zadeklarowali się:
[ul]
[li]Saquato[/li][li]Feitan[/li][li]Gintoki Sakata[/li][/ul]
Gra wygląda nawet fajnie. W sumie mogę spróbować
Ja juz chwile pograłem, ale zaczne od nowa To szukam jeszcze chętnych, póki co we 2 jestesmy ;<
[ul]
[li]Saquato[/li][li]Feitan[/li][/ul]
Bardzo fajnie się zapowiada. Mogę zagrać
No no, czym wiecej tym lepiej ;<
Jak skoncze robić żarełko to upload-uje plik apk+obb żebyście pobrali ;<
apk+obb, folder com.nexon.durango wrzucacie do /android/obb
Plik apk normalnie instalujecie ;p
Link do gry:
MEGA
Po opuszczeniu drugiej wyspy “Po podejsciu do tratwy” dostajecie wybór, losowa wyspa lub obok przyjaciela czy coś w tym stylu…
Wybierzcie koło przyjaciela I wpiszcie Saquato
I tak, budujcie działki w pewnych odstępach, z czasem je rozbudowywujecie i dokupujecie dodatkowe obok siebie Wiec żeby sie nie blokować itp ;p
Zaraz pobiorę i zainstaluje
Nie da się tego pobrać inaczej, niż przez grzebanie w plikach? ;<
Mam małą awersję do gier w ten sposób instalowanych (no androidowe doświadczenie). Skąd plik został pobrany? Jeśli da się to zrobić przez oficjalną stronę, to spoko. Nie chcę ryzykować zawirusowanym plikiem.
Możesz pobrać z google playa poza Polską… VPNy i te sprawy… Gra jeszcze niedostępna w PL
Wczoraj wyszła aktualizacja Zachęcam do zagrania, gdyż gra jest świetna.