hejka !!! :D

Hejka wszystkim ^^ Mam na imię Ola, 18 lat w tym roku :wink:
Moje pierwsze anime obejrzałam niecały rok temu to było Sword Art Online <3
Oprócz oglądania anime do 5 nad ranem kocham bieganie i granie na pianinie
Forum pokazał mi kolega (mangofan97) :smiley:

Cześć, miłego spędzenia czasu na forum życzę. Cóż też czasem biegam, ruch to w końcu zdrowie.

Witaj w forumowej familii ^^ Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej :smiley:

Sieemka, widzę, że Mango dobrze dba o to, żeby populacja forum wzrosła. :smiley:
Hmm, może zadam parę pytań na początek: które serie oprócz SAO najbardziej przypadły Ci do gustu? Jakiej muzyki słuchasz? Od kiedy grasz na pianinie? :slight_smile:
Miłego pobytu na forum życzę!

Dziękuuuję wszyscy tacy mili ^^
Najbardziej to Clannad, Toradora i moje ulubione w tej chwili Kuroko no Basuke :wink: Rodzaj muzyki u mnie zależy od humoru bo od klasycznych po rock :smiley: Z pianinem jest tak że nie gram jakoś dobrze tylko dla samej przyjemności mniej więcej od 6 lat… :slight_smile:

Ali tak ogólnie to już jakoś 3 osoba którą wkr3ciłem na forum :*
Dbam o naszą społeczność bo czuję się co tego zobowiązany ^^
Ola ja cb witać szczególnie nie będę, wystarczy że powiem
Że zawsze służę pomocą :wink:
Pytań też nie mam ^^ w końcu jesteśmy w jednej klasie i wiem co i jak :*

Witam Cię serdecznie Olu na naszym forum :smiley: Skąd jesteś już nie muszę pytać skoro jesteś koleżanką z klasy mangofana :stuck_out_tongue: Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i że będziesz się z nami dobrze bawiła :3

Witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum :slight_smile:

Serdecznie witam i pozdrawiam. Miłego pobytu na forum :3

Hejka!!! :wink:
Hah! Ja też jestem nowa na forum, od jakiś 2 dni :stuck_out_tongue: ale to nie znaczy, że nie mogę Cię przywitać!
Fajnie, że biegasz - mi też się czasem zdarza… jak ruszę 4 litery to już leeeeeciiiiii…
Pianino? W takim razie czy dobrze rozumuję, że coś tam sobie jeszcze podśpiewujesz?
Super avek no i oczywiście… SAO <3

Witaj Olu! :wink:
Powiedz, jak długo grasz już na pianinie? Masz swój instrument? Ktoś Cię zachęcił do rozpoczęcia nauki czy sama się wyrywałaś? :smiley:
Też kiedyś uczyłam się grać na pianinie ale … cóż XD