Witam^^ Miło Was poznać. Zarejestrowałam się na forum parę minut temu i dopiero przeglądam tematy i patrzę jak tu jest. Mam 22 lata, anime i mangą interesuję się od jakiegoś czasu. Zaczęło się w gimnazjum od Naruto, kiedy to razem z kolegą z klasy czytałam tomy, później nastąpiła przerwa, dopiero od jakiegoś roku znowu przekonałam się do czytania. Moje ulubione gatunki to chyba romans (pożal się Boże :p), nadprzyrodzone, jakieś elementy fantastyki (ale nie za dużo) i tym podobne. Czytam Tokyo Ghoul, Ao no Exorcist, Seraph of the end, Bungou Stray Dogs i co tam mi się spodoba na półce w księgarni. Z anime jestem fanką Yuri on ice, ale znam różne serie i chętnie poznaje nowe
Witaj! Baw się z nami dobrze i wbijaj na czat Plusik za Naruto oraz Tokyo Ghoul
Interesujesz się czymś?
Jaką lubisz muzykę?
Grasz na jakimś instrumencie?
Hej, haj, heloł.
Ja bardziej animcowy, ale plusuję za Bungou!
Aloha ukradł moje podstawowe pytanie więc:
Lubisz boczek?
Kawa z mlekiem czy herbata z mlekiem? Co gorsze?
…
Grasz w gry? pc/konsole?
Baw się z nami dobrze i wracaj często. Pozdrawiam
Hej, ja też jestem tutaj nowa i miło ciebie powitać (chociaż nie wiem czy mogę witać innych szaraczków).
Pozdrawiam serdecznie
Aloha ukradł moje podstawowe pytanie więc:
Lubisz boczek?
Kawa z mlekiem czy herbata z mlekiem? Co gorsze?
…
Grasz w gry? pc/konsole?
No okej, nie lubię boczku, lubię herbatę z mlekiem, nie gram w nic, kiedyś pogrywałam, ale to było jeszcze gimnazjum, później zakupiłam jakiegoś xboxa ale po paru miesiącach się go pozbyłam :o
Yo,
Dopiero co domu wróciłem, więc nie mam siły pisać.
Baw się grzecznie i wbijaj na czat
Hejka! Jestem Benek and nice to meet you!
Co sadzisz o związkach homoseksualnych?
Kochasz alpaki tak mocno jak ja czy bardziej?
Ulubiony romans?
Wpadaj.na czateła ;3
[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/b/f475e1/40.png Benek:
Hejka! Jestem Benek and nice to meet you!
Co sadzisz o związkach homoseksualnych?
Kochasz alpaki tak mocno jak ja czy bardziej?
Ulubiony romans?
Wpadaj.na czateła ;3
Ciebie też miło poznać
Nie mam nic do homoseksualistów, lubię yaoi
Nie łapię tego szału na alpaki, lamy i tego typu zwierzęta
Nie mam chyba ulubionego romansu, byłoby kilka yaoi, shonen ai ale też hetero
Czołem!
Czy koń może założyć firmę?
Hej, baw się dobrze! Miło poznać nową osobę, niestety ani na forum ani na anime nie mam teraz tyle czasu, co kiedyś, ale na pewno będzie kiedyś opcja pogadać xD
Hejka, ja mam nieco odwrotne upodobania, przede wszystkim fantasy i ewentualnie jakiś wklejony romans w fabułe (ale nie za dużo) I pytanko, czytasz moze nowelki? Jeżeli tak, to jaka jest Twoja ulubiona? Jezeli nie to polecam hehe. Baw się dobrze na forum.