Imię: Jan (BlinkBP, Erenis, Jonek, Jerzy)
Lat: w tym roku 18
Ulubione anime: Spice and Wolf
Ulubiony gatunek muzyczny: Rock, Metal, Dubstep, D&B
Zainteresowania: programowanie, elektronika i po trochu wszystkiego innego
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Od niejakiego Goltera.
Oglądam anime od naprawdę niedawna ( może od lipca, czy sierpnia 2013 [nie licząc DB kiedyś]).
Jestem młodym facetem, który stara się pracować nad swoją przyszłością
Z zamiłowaniem pracuję na i przy komputerze. Ostatnio odkryłem też elektronikę (zdziwiłem się, że nigdy nic o tym nie wiedziałem).
Od 2012 roku uwielbiam ćwiczyć i poruszać się xD. Podczas wakacji często jeżdżę rowerem. Podczas roku szkolnego chodzę na siłownię, albo jak pisał też Golter, na sztuki walki O.o.
Uwielbiam język angielski, znam go bardzo, bardzo dobrze. Mam nadzieję, ze w przyszłości będę umieł japoński :X.
Oh, ciężko wskazać mi konkretnych wykonawców. Od jakiegoś czasu używał wyłącznie Spotify, co pozwala mi znaleźć mnóstwo różnorakiej muzyki.
Jednakże gdybym miał wyróżnić wykonawców/zespoły, które zapadły mi w pamięć to: Overwerk, Koan Sound, Ratatat, Ronald Jenkees, Philter, Infected Mushroom, Metallica, RHCP, Iron Maidem.
@PhariosShapire:
Tak, jak Golter Viet Vo Dao (zaledwie z 6 zajęć za nami).
Outbreak Company - świetna komedia, która pokazuje prawdziwego otaku, który trafia do fantastycznego świata
Spice and Wolf - piękne romansidło
Clannad + Clannad:After Story - After Story wyciska łzy ;__; I to często.
I jeszcze film: Beyond the Clouds, The Promised Place - historia nie tak ciekawa, za to oprawa przepiękna.
OOOOOu jak miło! prawie pełnoletni ^^
Umiesz jeździć na rowerze? Naucz mnie! xD
Muzyka jak widzę bardzo bardzo, mocno dobrze ;o
Witam na naszym słodkim Forum! A