Polecicie mi jakieś mniej znane horrorki?
Chętnie zagram w coś mniej popularnego, gdyż zagrałam już chyba we wszystkie bardziej znane. Wolne jest, więc nudno jak nigdy.
POMOCYYYYY
Polecicie mi jakieś mniej znane horrorki?
Chętnie zagram w coś mniej popularnego, gdyż zagrałam już chyba we wszystkie bardziej znane. Wolne jest, więc nudno jak nigdy.
POMOCYYYYY
Tibia najlepsza, polecam .
Pls, no
(przerobiony horror :x )
Tibia ftw, zagraj, wciagniesz sie, nigdy nie przestaniesz.
Corpse Party? Call of Cthulu: Morczne zakątki świata. Z tego co pamiętam to Thief: Deadly Shadows miał w sobie czasami elementy horroru. Lone Survivor.
Spróbuj dorwać SCP - containment breach. Widziałem to jakiś pierdyliard lat temu, ale dość dobre było
[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/t/cc9497/40.png Tanovan:
Spróbuj dorwać SCP - containment breach. Widziałem to jakiś pierdyliard lat temu, ale dość dobre było
też chciałem spc polecić
Nosferatu to jest straszna gra Stara, ale bardzo dobrze trzyma w napięciu.
Polecam Blair Witch, stare, ale jare, kilka gierek, ciekawe, fajne, lekko przerażające
Jak horrory to każda część Resident Evil ,Silent Hill , Fear , Kholat lub Outlast może coś z tych tytułów coś wybierzesz
Silent Hill <33
Cholernie dużo życia na tym straciłem, no i Doom
Kiritsugu-Emiya:
Jak horrory to każda część Resident Evil ,Silent Hill , Fear , Kholat lub Outlast może coś z tych tytułów coś wybierzesz
Przerobione, ale dziękuję :>
Zetsubou-Billy:
Silent Hill <33
Cholernie dużo życia na tym straciłem, no i Doom
Grałam i grałam, ale chyba Silent Hill sobie odświeżę
Dziękz :>
Tanoś, Miszczu, SCP - containment breach- oj chce.
Warto jeszcze wspomnieć, że gra Amnesia jest całkiem spoko, nawet, swego czasu, była za darmo na Steamie.
SOMA i cała seria Fatal Frame/Project Zero.
Amnesia
Fatal Frame - Polecam mocno
Silent Hill 1,2,3 - Mega mega mega
Penumbra
Forbidden Siren
Cry of fear
Outlast