HORRORKI

Polecicie mi jakieś mniej znane horrorki?

Chętnie zagram w coś mniej popularnego, gdyż zagrałam już chyba we wszystkie bardziej znane. Wolne jest, więc nudno jak nigdy.
POMOCYYYYY

Tibia najlepsza, polecam .

Pls, no
(przerobiony horror :x )

Tibia ftw, zagraj, wciagniesz sie, nigdy nie przestaniesz.

Corpse Party? Call of Cthulu: Morczne zakątki świata. Z tego co pamiętam to Thief: Deadly Shadows miał w sobie czasami elementy horroru. Lone Survivor.

Spróbuj dorwać SCP - containment breach. Widziałem to jakiś pierdyliard lat temu, ale dość dobre było

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/t/cc9497/40.png Tanovan:

Spróbuj dorwać SCP - containment breach. Widziałem to jakiś pierdyliard lat temu, ale dość dobre było

też chciałem spc polecić :smiley:

Nosferatu to jest straszna gra :smiley: Stara, ale bardzo dobrze trzyma w napięciu.

Polecam Blair Witch, stare, ale jare, kilka gierek, ciekawe, fajne, lekko przerażające :slight_smile:

Jak horrory to każda część Resident Evil ,Silent Hill , Fear , Kholat lub Outlast może coś z tych tytułów coś wybierzesz :slight_smile:

Silent Hill <33
Cholernie dużo życia na tym straciłem, no i Doom :slight_smile:

Kiritsugu-Emiya:

Jak horrory to każda część Resident Evil ,Silent Hill , Fear , Kholat lub Outlast może coś z tych tytułów coś wybierzesz :slight_smile:

Przerobione, ale dziękuję :>
Zetsubou-Billy:

Silent Hill <33
Cholernie dużo życia na tym straciłem, no i Doom :slight_smile:

Grałam i grałam, ale chyba Silent Hill sobie odświeżę
Dziękz :>

Tanoś, Miszczu, SCP - containment breach- oj chce.

Warto jeszcze wspomnieć, że gra Amnesia jest całkiem spoko, nawet, swego czasu, była za darmo na Steamie.

SOMA i cała seria Fatal Frame/Project Zero.

Amnesia
Fatal Frame - Polecam mocno
Silent Hill 1,2,3 - Mega mega mega
Penumbra
Forbidden Siren
Cry of fear
Outlast