Imię: Michał
Lat: 26
Ulu. anime: Nie powstało takie jeszcze. Warte oglądania dla mnie to Bleach, Shingeki no Kyojin, Dragon Ball (cała seria) i Captain Tsubasa.
Ulu. Muzyka: Hip-hop polski, ale z innych rodzajów muzyki też zazwyczaj potrafię znaleźć coś dla siebie.
Ulu. Film: hmm Trylogia Władcy Pierścienia, Armagedon, Dzień niepodległości i Wieczny student (1 część) zazwyczaj oglądam je co kilka miesięcy ;p
Zainteresowania: Piłka nożna, Picie piwa, Stare gry, co jakiś czas coś innego.
Czego nie lubię: Fałszywych ludzi, ćpunów, ludzi, którzy szukają wymówek zamiast powiedzieć prawdę.
Egil to zależy od platformy, która Cię interesuje, a więc tak:
Na pc:
Proponuje oczywiście Heroes III, Disaples II wraz z dodatkami (powrót Galeana, Mroczne Proroctwo), Kings of Bounty Legenda, KoB Wojownicza księżniczka. Następnie Hearts of Iron II Doomsday (są nowsze wersje, mi przypadła do gustu najbardziej ta), Star Wars Knights of the Old Republic, Gothic I i II, Call od Duty II ( szczególnie tryb multi), Rome Total War (z Modami szczególnie Europa Barbarorum), Medieval II Total War podstawka + ( mod Third Age dla fanów Tolkiena obowiązkowe).
Na GameBoy Advance:
Legend of Zelda: The Minish Cap - jedna z najlepszych gier w jakie grałem!!!, Dragon Ball: Advanced Adventure,
Tactics Ogre: The Knight of Lodis, Golden Sun, Wszystkie Pokemony, Castlevania: Aria of Sorrow, Circle of The Moon,
Na PSP:
Astonishia Story, Tactics Ogre: Let Us Cling Together , Final Fantasy VII
Nie wymieniłem wszystkich, to te najważniejsze i najlepsze według mnie, nie wszystkie są tak bardzo stare, ale jak ma kilka lat gra to w dzisiejszym świecie staroć ;p
Faktycznie masz racje wyleciało mi z głowy, ale dość dawno grałem, więc mogę sobie wybaczyć ;p ale jeszcze kiedyś wrócę do II ponieważ Górskie klany muszą rządzić na świecie