Jakie filmy lubicie najbardziej

Hejcia, może podzielimy się w tym wątku różnymi tytułami ulubionych filmów :slight_smile: W ten sposób niektórzy (np ja) będą mogli zobaczyć coś dobrego a niewidzianego wcześniej.

Btw na tę chwilę mój ulubiony film to Kabhi khushi kabhie ghan (czyli Czasem słońce czasem deszcz). Jedyny, który sprawia, że płaczę no i kocham muzykę… I aktorów… I ogólnie klimat ^.^
http://static.bips.channel4.com/bse/orig/kabhi-khushi-kabhie-gham/d823e273-a68d-4aad-a3cb-cee6270eb025_625x352.jpg

Cała trylogia Władca Pierścieni oraz Hobbit, Więzień Labiryntu, Igrzyska Śmierci.

Interstellar nr. 1 <3
Elmor - profil w Filmweb <<< Moje top ^^

http://i.imgur.com/A5Lo3L7.jpg
Pozdrowienia od mojej mamy (xD)

A ja od sb to mógłbym polecić wszystkie sezony gry o tron

Dobry opis XD “pomijając anime oczywiście” :smiley:

Caaia trylogia Władcy Pierścieni, Hobbita, Igrzyska Śmierci, saga Star Wars i oczywiście Avatar.

Omg Laxtus! Wbijam do Ciebie! :smiley:

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/e/cdc98d/40.png Eyirie:

Omg Laxtus! Wbijam do Ciebie! :smiley:

A zapraszam zapraszam :stuck_out_tongue: pokój gościny puki co wolny

Uwielbiam, po prostu ubóstwiam Więźnia Labiryntu. ;w;

“Clerks” z 1994 roku, mój ulubiony film o jednym dniu z życia Dantego i Randalla. Za każdym razem gdy to oglądam to płaczę ze śmiechu.

Więzień Labiryntu, Never Back Down, Trylogia o Bournie.

Tak chyba będzie najłatwiej przedstawić ulubione filmy :slight_smile:

byters - profil w Filmweb

Trylogia o Bournie, Pulp Fiction, Pitbull obie części i serial jeżeli chodzi o polska twórczość i chyba wszystkie filmy z Arnoldem są obowiązkowe xD a obowiązkiem każdej osoby oglądającej filmy to Ojciec Chrzestny

Film “In your eyes” bardzo no, piękny, moim zdaniem. Jak ktoś lubi raczej takie spokojniejsze to polecam

Dużo jest znakomitych filmów i nie sposób wszystkich wymienić. Więc przedstawię zaledwie garstkę filmów, które moim zdaniem zasługują na uznanie: Aurore, Pożegnanie z niewinnością, The Cat, Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie, Milczenie owiec, Lolita oraz Przerwana lekcja muzyki.

Piraci z Karaibów są super <3 najlepsze na świecie i w ogóle kocham ich prawie jak keczup

Incepcja, Skazani na Shawshank, Zielona mila, Trylogia Matrix, Jeniec: Tak daleko jak nogi poniosą.

Hooligans, Skazani na Shawshank, Zielona mila, matrix, cienka czerwona linia, wróg u bram, pan tadeusz, potop,i kilka innych podobnych

Imię Róży, Strażnicy Galaktyki, Star Wars, Droga do El Dorado, Viviane chce się rozwieść, Powrót do Przyszłości.

Ojej, hmmm… Filmweb pokazuje mi 87 ulubionych tytułów i chociaż naprawdę mocno mnie korci, żeby je wszystkie wypisać, nie zrobie tego xD Planowałam wysłać linka do filmweba, ale i tak ulubionych nie zobaczycie, bo nie jesteśmy znajomymi, cusz… Więc ode mnie będzie tak: Pokój (Room), W głowie się nie mieści (Inside Out), Dzikie historie (Relatos Salvajes), Demon, Grand Budapest Hotel, Bękarty wojny (Inglorious Basterds), Incepcja, Ruchomy zamek Hauru, Planeta skarbów (Treasure Planet), Jak zostać królem (The King’s Speech), Ojciec chrzestny (The Godfather), Anastazja, Król Lew, trylogia Władcy Pierścieni, saga Star Wars, Skazani na Shawshank i z ostatnio widzianych Melancholia, Snowpiercer, Pacific Rim.
Plus jeszcze wiele innych, których jest po prostu za dużo xD