Kicia na admina

Tak wygląda podanie Kiici na admina.
Kto jest za tym aby była adminem?

1.Jestem na tym forum najdłużej ze wszystkich dziewczyn xd Przynajmniej tak mi się wydaję…

2.Chciałabym pomóc rozrosnąć się naszej społeczności jak najdalej.
3.Chcę dzierżyć władzę i postrach wśród niegrzecznych użytkowników!
4.Jestem już prawie waszym znakiem rozpoznawczym!
5.Nudzi mi się i chciałoby się popatrzeć na panel administratora.
6.Chciałabym pomóc jak umiem najlepiej.
7.Byłoby miło być Wielką Trójcą Przenajświętszą :smiley:
8.Ponieważ bardzo chcę być adminem.
9.Chciałabym robić na forum rzeczy, z których byłabym dumna. Między innymi pomaganie użytkownikom xd
10.Kocham nasze forum i chce być dla niego kimś więcej niż zwykłym użytkownikiem:3
11. Bo jestę Waszą Kicią <3

Według mnie dawanie Kici admina nie skończyło by się dobrze ale może dostać moda czy cuś.

Yay! Post tylko i wyłącznie o mnie!
Popieram swoją kandydaturę :smiley:
Ładnie proszę zróbcie ze mnie Różową Adminkę!

Boję się jej dać admina, ale nie jestem przeciwko. Dopóki bedzie grzeczna i nie bedzie próbowała kombinować w konsoli, akurat to moje zadanie :stuck_out_tongue:

Ja bym dał Kici szanse x3

Ja jestem za daniem Kici szansy. Dlaczego? Ponieważ prędzej sobie zrobi krzywdę niż dla tego forum, a skoro obiecała mi, że już niczego głupiego nie zrobi, a dla mnie dane słowo jest bardzo ważne to wiem, że tym bardziej forum nie ucierpi nigdy przez nią posiadającą władzę.

Głosujcie w ankiecie, chciałbym aby było to jednoznaczne.

Jestem za Kicią,bo lubię jej różowy porządek! A po za tym bez Kici jest nudno! Każdy kocha Kicie! No i w sumie,przydałby się nam admin,który jest głosem reszty forumowiczów. Taki nasz przedstawiciel! :smiley:

Kategorycznie się NIE ZGADZAM.

Powiem krótko. Jak najbardziej jestem za tym żeby Kicia została administratorem

Oooou <3 Wszytskim którzy na mnie głosują na Tak! Jestem taaak bardzo wdzięczna!
Macie każdy z was po przytulasku! Mam nadzieję, że wkońcu spotkam się z większością na konwencie :smiley:

Przemyślę to

Jestem też na nie, wybacz kiciu ale znamy się długo w realnym życiu wiec znajomość na tak ale jako użytkownik I mod to jestem na nie

http://s21.postimg.org/geursft1z/Bez_tytu_u.png

Łał! A myślałam, że będziesz przeciwny ninja! :smiley:
Dzięki! Zagłosuj w ankiecie powyżej wątku!

Jestem Za a nawet Przeciw

Jestem za; ufam Kici z tym, że stanowisko admina wykorzysta jak najlepiej i korzystnie dla reszty użytkowników. :slight_smile:

Kicia na admina = więcej różu niż ustawa przewiduje ! Chcę to zobaczyć !

Jeszcze tu nie pisałam, więc jestem za x10 :3
Kicia nigdy nic złego dla forum nie zrobiła, a za to zrobiła dużo dobrego i aktywnie uczestniczy w forumowym życiu <3

22 głosy w tym 15 na tak. Moim zdaniem to wystarczy by demokratycznie przekazać uprawnienia admna dla Kici.