Koncert One Ok Rock w Warszawie

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/12768277_10156584135585486_5166937425950564947_o.jpg

Koncert One Ok Rock

Data: 2016-06-01 (środa)
Miasto: Warszawa
Miejsce: Progresja Music Zone
Adres: Fort Wola 22
Godziny: wejście: 19:00, początek: 20:00
Cena biletów: 99 zł / 120 zł

Wydarzenie i szczegółowe informacje: Redirecting...

Tak jak napisałem wyżej, w czerwcu odbędzie się koncert japońskiego zespołu One Ok Rock. Dodaję info o koncercie już teraz, ponieważ 4 marca (piątek) rusza sprzedaż biletów a mogą się one rozejść w ciągu kilku dni :v Mój portfel jest już na to przygotowany xD
Jeśli ktoś się wybiera to zapraszam do napisania. Mam nadzieję, że trochę osób będzie chętnych bo jak wiadomo, zabawa na koncercie bez znajomków to nie zabawa.

PS. Nie wiedziałem czy dodać ten temat w dziale “Spotkajmy się”, czy może w “Muzyka” także gdybym jednak trafił w ten zły, to proszę o przeniesienie.

Mam blisko a ich muzyka bardzo mi się podoba. Zastanowię się ale wstępnie się zgłaszam :smiley:

Jak zobaczyłem to wydarzenie to od razu wielka ochota mnie naszła na zakup biletu.

Muszę zobaczyć jak wyglądają terminy mojej operacji i studiów, może się jakoś uda.

…I…

DLACZEGO MIESZKAM W MORDORZE :V

Możliwe, że będę jechać chętnie wtedy zgarnę jeszcze 3 osoby do auta :smiley: Wiadomo mniejsze koszty paliwa xD Pytanie czy ktoś będzie chciał jechać z Wrock?

…I…

Nie będzie mnie w Polsceeeee :vvvv

Oh, jakoś tak ostatnio ktoś (:^))))) wspominał mi o tym zespole, odsłuchałem parę piosenek i wydaje mi się całkiem fajne. ^^
No i jak ulał, akurat 1 czerwca mam wolne na uczelni, więc poważnie się zastanawiam nad wybraniem się. ^^

Przypominam, że sprzedaż biletów rusza jutro od 10:00 więc radzę się spieszyć. Ja jutro po szkole jadę prosto do Empika po bilety, mam nadzieję, że jakieś znajde choć w centrum Warszawy może być z tym ciężko.

Ja się zastanawiam czy warto. Dość generyczny j-rock, ale przyjemny dla ucha, więc dość trudna decyzja wydawać to 120 zł.

Warto warto, nie ma się nad czym zastanawiać :smiley: Bardzo fajny zespół a 99zł za bilet w przedpłacie to nie majątek. Za tyle co 4 mangi masz kilka godzin świetnej zabawy na koncercie.

Dorwałem bilet w piątek, bo z tego co widzę to nawet jeżeli coś wypadnie i nie będę mógł wbić, to problemów z odsprzedaniem nie będzie żadnych. xD
Ciekawy jestem, czy dodadzą jeszcze jakiegoś supporta do koncertu.

Ta…ja miałem dorwać ale coś nie wyszło xD Myślałem, że skoro sprzedaż rusza o 10:00 to ja sobie spokojnie po szkole o 14:00 podjadę po bilety. Po przyjechaniu do Empika zostałem poinformowany że bilety się wyprzedały z godzinę temu czyli o 13:00. Gdyby nie to, że byłem w szkole to pewnie miałbym już bilety. Nie myślałem, że będzie tak mała pula biletów. Jestem trochę zawiedziony z organizatorów bo kiedy widzą, że na wydarzenie zapisuje się prawie 4k osób to bezsensem jest wynajmować klub na 900 osób i zapewne rzucać tylko tyle biletów do sprzedaży. Moim zdaniem powinni zmienić miejsce koncertu i dorzucić większą pulę biletów(no chyba, że jeszcze wszystkich nie wystawili do sprzedaży). Z drugiej strony może One Ok Rock w końcu zauważą, że Polska to kraj w którym mają najwięcej fanów(zaraz po krajach azjatyckich) i będą grali u nas więcej koncertów. Dla porównania, w Niemczech grają już po raz 4 lub 5 a na ich koncert zgłasza udział max 600 osób(patrząc na wydarzenie koncertu na FB).
Także reasumując, ja nadal będę się starał polować na bilety, na pewno przed samym koncertem wiele osób będzie je sprzedawać w wyższej cenie. Jeśli nic nie znajde to pozostaje mi czekać na ich kolejny koncert który mam nadzieje, że się odbędzie.

Nie wiem co się właśnie stało ale jakimś cudem kupiłem bilet.