Trzeba stworzyć ciekawy, własny wzór, który będzie mógł być używany na koszulkach, kubkach, przypinkach itd.
Główny motyw to postacie fikcyjne, w dowolnej tematyce, bez naruszania praw autorskich.
Co do wygrania?
[ol]
[li]Spisanie licencji praw autorskich (procent od sprzedaży).[/li][li]Kubek z własnym wzorem.[/li][li]Puzzle z własnym wzorem.[/li][/ol]
Regulamin
[ol]
[li]Konkurs jest organizowany przez forum Animes.pl we współpracy z Raven Store.[/li][li]Biorąc udział w konkursie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie Twojej grafiki w celach komercyjnych.[/li][li]Każdy uczestnik może oddać maksymalnie dwie prace.[/li][li]Prace będą przyjmowane do 10 maja 2017 roku.[/li][li]Preferowana minimalna rodzielczość to A3 (1366x768).[/li][/ol]
Prace proszę umieszczać w tym wątku.
Udało mi się zrobić pracę konkursową. Rysunek bez żadnej artystyczno-designerskiej obróbki, choć jestem otwarty na wszelkie poprawki. Myślałem o czarnej ramce i sprowadzenia wszystkiego do zero-jedynkowej relacji czerń-biel. Starałem się również uciec od wizerunku chronionego prawami autorskimi. Na rysunku oczywiście Naruto. https://drive.google.com/file/d/0B3XYbxcsA8GYZzFsc0RsX3dxTGc/view?usp=sharing
Niestety jest mniej chętnych niż się spodziewaliśmy, ale skoro o to prosicie to możemy przedłużyć do 31.05.2017r ale pod jednym warunkiem, mianowicie jeszcze min 3 uczestników musi wyrazić chęć wzięcia udziału w tymże terminie.