Konwent - "B6"

Więc tak - wydarzenie jest kontynuacją Konwentów z serii “B” Krakowskiej grupy B-Team. W zeszłym roku miał miejsce aB-5solution (konwencja - cyberpunk), pojawiło się sporo osób z forum (sporo jak na tamten czas). Konwent będzie odbywał się w Krakowie w terminie 15.08-17.08.2014. Nie podano jeszcze dokładnych informacji. Nie wiadomo gdzie, jaka konwencja (o ile w ogóle będzie) i innych spraw. Napisałem jedynie ten temat, aby zapytać, czy byliby chętni na jakieś wspólne zebranie się. Czasu jest co nie miara, ja też nie chcę pisać “będę na 100%”, bo nie wiem, co będę robił za pół roku, ale wstępne założenie - chciałbym się wybrać. Możliwe, że uda nam się zebrać paczkę i się spotkać. Kto wstępnie pisałby się na takie coś?

Informacje pewnie pojawią się dopiero Maj/Czerwiec, ale macie póki co stronę:

bTeam - wszystko na temat nowych technologii | bteam.com.pl

Osoby, które się wybierają:

-Payback
-Kirito16
-Aoi
-Golter
-blinkbp
-okatawo
-Kurokokoro
-Domen
-Bianconerii
-kamkom
-Piter
-Maju
-Ralph
-Raniqu
-Holy Master
-Nemer
-Levi$
-xYahiko
-melonzombie

Nie mam kamizelki anty-maczetowej :frowning:

O czym ty w ogóle piszesz?

Jakiś czas temu na ulicach Krakowa doszło do ataków maczetą… Ineternet od dłuższego czasu z tego żartuje, więc myślałem, że to dobre nawiązanie…

17 mam urodziny więc nie wiem czy będzie mi pasowało jechać przez całą Polskę, ale pomyślę. Jakby na mnie ktoś poczekał na dworcu to by było fajnie xD

Golter, ja mogę osobiście poczekać. Zgubimy się obaj xD

A nawet we 3 bo bym pewnie pojechał z prawdziwym Jankiem96 aka BlinkBP

Wg mnie nie byłoby problemu, ja przyjechałbym z Kirito, a pewnie gdybyśmy poprosili Chiego i zgadali się na konkretną godzinę, to zabralibyśmy się wszyscy.

Zobaczymy jak to wyjdzie. Jest jeszcze sporo czasu. W sumie chętnie bym pojechał.

JANKO TY ŻYJESZ?! xD

Sam go tu sprowadziłem żeby napisał w tym temacie xD

Ja bym się pisał, mogę Was też odebrać bo mieszkam w mieście.

em jak dam radę to też skoczę ^^

Nie no jak wszystkim co tu napisali będzie pasowało to będę musiał pojechać :smiley:

Hmm jeszcze ja bym mógł jeżeli nie macie nic przeciwko .

Ja cię nienawidzę i nie chcę cię tam widzieć. A tak serio to czemu mielibyśmy mieć coś przeciwko :stuck_out_tongue: Im więcej forumowiczów tym lepsza zabawa imho :smiley:

Hmm, jeśli zdam maturkę to duże szanse, że się pojawię :smiley:

DOMEN :open_mouth:

Jak pojawią się wszyscy, którzy tutaj napisali + kilka osób, to można będzie nawet sleepa zając.

Domen nawet jak nie zdasz ;x em pay po co nam sleep room?

Sleep dobra rzecz, a jak będzie ekipa, to można sobie zarezerwować. Jakby ktoś się chciał zdrzemnąć, to będzie miał trochę więcej spokoju, a poza tym jak nieoczekiwanie pojawi się ktoś, kto będzie się martwił o rzeczy, to problem z głowy. :smiley: