Więc tak - wydarzenie jest kontynuacją Konwentów z serii “B” Krakowskiej grupy B-Team. W zeszłym roku miał miejsce aB-5solution (konwencja - cyberpunk), pojawiło się sporo osób z forum (sporo jak na tamten czas). Konwent będzie odbywał się w Krakowie w terminie 15.08-17.08.2014. Nie podano jeszcze dokładnych informacji. Nie wiadomo gdzie, jaka konwencja (o ile w ogóle będzie) i innych spraw. Napisałem jedynie ten temat, aby zapytać, czy byliby chętni na jakieś wspólne zebranie się. Czasu jest co nie miara, ja też nie chcę pisać “będę na 100%”, bo nie wiem, co będę robił za pół roku, ale wstępne założenie - chciałbym się wybrać. Możliwe, że uda nam się zebrać paczkę i się spotkać. Kto wstępnie pisałby się na takie coś?
Informacje pewnie pojawią się dopiero Maj/Czerwiec, ale macie póki co stronę:
Wg mnie nie byłoby problemu, ja przyjechałbym z Kirito, a pewnie gdybyśmy poprosili Chiego i zgadali się na konkretną godzinę, to zabralibyśmy się wszyscy.
Sleep dobra rzecz, a jak będzie ekipa, to można sobie zarezerwować. Jakby ktoś się chciał zdrzemnąć, to będzie miał trochę więcej spokoju, a poza tym jak nieoczekiwanie pojawi się ktoś, kto będzie się martwił o rzeczy, to problem z głowy.