Mafia 39 - Rodzina Margotta

Nic nie wymyślimy do następnej FD bez wskazówek czy morderstw nie uda nam się zbytnio nic wywnioskować :v

(Klasycznie lincz na żelku?)

Nie no, spokojnie trzeba czekać na jakiekolwiek wskazówki czy morderstwo pierwsze. Chociaż Twoja propozycja brzmi ciekawie :smiley:

Myślę, że na ten moment nic nie zrobimy z prostego powodu - nic nie wiemy. Podejrzewam, że jakiekolwiek wskazówki pojawią się dopiero wtedy gdy ktoś zostanie zabity.

Dokładnie. Zgadzam się z Bytersem.

Więc czekamy albo na wskazówki, albo na ciała. Słusznie. Niczego raczej nie wykombinujemy.

Trzeba czekać… Ten spokój, mnie dobija xD

nic się nie wydarzyło xd na razie to tylko wiem że 3 osoby na pewno nie są dozorcą :stuck_out_tongue: pewnie i tak bezużyteczne info :stuck_out_tongue:

Koniec Fazy Dnia

Kolejny dzień na wyspie minął bez żadnych uciążliwości, w swoim własnym, powolnym rytmie. Po zachodzi słońca wszyscy powoli kładli się spać w swoich pokojach, oczekując kolejnej, spokojnej nocy.

Początek Fazy Nocy
Będzie trwać do jutra, do ok. 17.

Koniec Fazy Nocy

Nastał kolejny ranek rozpoczynający kolejny, spokojny dzień. Po zjedzeniu śniadania każdy zajął się sobą i miło spędził ten czas na wyspie.

Początek Fazy Dnia

Co się dzieje ? Znowu nikt nie umarł? Nic z tego nie rozumiem, ani trupów ani podpowiedzi. Ja rozumiem, ze na wyspie jest fajnie, śniadanko może być dobre, ale w sumie nic się nie dzieje xd

Myślę, że to sprytny zabieg, mający na celu uśpić naszą czujność.

ja tysz tak myślę, podejrzane to jest, w ogóle czemu reszta się nie udziela? No gg po prostu ;-;

No tak Mroczuś, ale ja się po prostu boje, że jeśli kompletnie nic się nie będzie działo to ludzie przestaną pisać i wtedy nie czujność, a gra zostanie uśpiona. Chyba nigdy nie było sytuacji w mafiach by przez kolejne 2 FD kompletnie nic się nie wydarzyło, ale cóż, pożyjemy - zobaczymy.

Powiem tylko że już przegraliśmy mianowicie : brak morderstw=Brak poszlak= przegrana po 10 dniach dosyć chamska taktyka mam nadzieję że się mylę

Obyś się mylił Laxiu

Sorrki za moją nie aktywność :confused: Zaraz zabieram się do nadrobienia mafii.

1: @Byters tak, miała taka sytuacja miejsce, była to moja mafia ostatnia. Prawie nikt w nią nie grał pomimo zapisanych ludzi
2: @Laxty Małe info dla ciebie - miastowi wygrywają po 10 dniach. a z postu “przegrana po 10 dniach dosyć chamska taktyka mam nadzieję że się mylę” wnioskuję, że przez przypadek właśnie się wygadałeś o swojej przynależności. Niech inni to ocenią, bo ja dość czepliwy jestem.

Wrexiu ja ci powiem tak…nie ważne czy latex jest winny czy nie, głosuje na niego XD
Lax-Airzel

“Można zdradzić, jaką jest się postacią, nie można jednak zdradzać swojej roli.”
“Jeśli gracz zdradzi swoją rolę, popełnia przymusowe samobójstwo i zostaje wykluczony z gry.”
Jeśli chcemy jechać na skróty to jest to najprostsza opcja, która niszczy sens całej gry, ale zadziała. Więc jeśli każdy napisze że jest mordercą i będziemy to powtarzać aż do śmierci mordercy i wszystkich popleczników skończy się gra xD

Myślałem że mafia wygrywa sry c’nie
EDIT: boże jaka mafia źli po prostu xD