Dobra… teraz jestem pewien, że Yankesss.
Ale co Yankesss? T.T
W trakcie zdobywania danych zamieszkania Plazmy
Kacper Ołubczyński Brzeg w woj. Opolskim ul. Wyszyńskiego 12/5
Nie przestrasz się wariata z parteru, On tylko wali w drzwi siekierą, ale tak naprawdę nic nie zrobi.
Wiem gdzie wysylac zakrwawione listy
Beka, w męskim piszą dziewczyny, a w damskim faceci xD
Ja pisze w obydwu choc gdybyście pisali o tych mad maxach i innych takich nigdy bym tu nie weszła
Odnośnie tego co o mnie napisałaś, w sumie się z tym zgadzam :). Ćwiczę swoją pewność siebie i nie wracanie do przeszłości
Ojejku taka mądra ja XDD pogódź sie z tym co było XD przeszłości nie zmienisz a i w sumie ona uksztaltowala Cie i teraz jesteś taki a nie inny i właśnie będąc takim reprezentujesz nieco wiecej niż przeciętna jednostka moim skromnym zdaniem
Nie no rozmowa ciekawa, o bytersie itd. Mnie osobiście interesują te krwawe listy - Mam nadzieję, że za niedługo ja pokażę coś, o ile… moje lenistwo mnie nie przezwycięży.
Jednak… to jest offtopic 200%
W sumie ten psot też offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać przed wzmianką o krwawej korespondencji.
Dziękuje za miłe słowa Eiu
A gdzie kobity? Byters, Plazma, ja Jonin, Eyrin…kogoś przegapiłem? XD
Czytam wypowiedź Plazmy i mam takie
“Co się dzieje XD”
Co tu się kuffa dzieje? xDD
Przelecenie jakiejś damy z forum? Przespałbym się z każdą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby nie fakt że mam już dziewczynę, a jestem wierny (I zaraz wszyscy mi powiedzą że żyję pod pantoflem… Ale mam wyjebane! :D)
Phaś co z oczu to z serca póki nie wie to… XDD ale masz racje wszystkie panie stad są cudowne
Phaś wierny…trza by sprawdzić XXXD
Niby jak? xD Chcesz na mnie nasłać jakąś pannę? xD
No dziewczyny na forum faktycznie fajne mamy
Az za fajne
Malo takich sie spotyka w szkole czy na ulicy -_-
Bo siedza przed kompem na forach albo gierają kyahahahahaha XD zresztą chłopcy nie wiecie jakie jesteśmy w realu i bynajmniej nie o sklepie mówię. Takiej tam Eiu raczej ludzie nie lubią i unikają no i skrajnie nietowarzyska ona
Jakbyście mnie drogie panie spotkały w realu to jest kilka możliwości.
[ol]
[li]Uciekniecie[/li][li]Pogadacie i uciekniecie[/li][li]Wdupię się u was tak że dupa blada i uciekniecie by przez następne kilka lat ze mnie szydzić[/li][li]Moooooże polubicie xD[/li][li]Bardzo polubicie xD[/li][/ol]