Męskie pogaduchy! XD

Dobra… teraz jestem pewien, że Yankesss.

Ale co Yankesss? T.T
W trakcie zdobywania danych zamieszkania Plazmy

Kacper Ołubczyński Brzeg w woj. Opolskim ul. Wyszyńskiego 12/5

Nie przestrasz się wariata z parteru, On tylko wali w drzwi siekierą, ale tak naprawdę nic nie zrobi.

Wiem gdzie wysylac zakrwawione listy

Beka, w męskim piszą dziewczyny, a w damskim faceci xD

Ja pisze w obydwu :smiley: choc gdybyście pisali o tych mad maxach i innych takich nigdy bym tu nie weszła

Odnośnie tego co o mnie napisałaś, w sumie się z tym zgadzam :). Ćwiczę swoją pewność siebie i nie wracanie do przeszłości :slight_smile:

Ojejku taka mądra ja XDD pogódź sie z tym co było XD przeszłości nie zmienisz a i w sumie ona uksztaltowala Cie i teraz jesteś taki a nie inny i właśnie będąc takim reprezentujesz nieco wiecej niż przeciętna jednostka moim skromnym zdaniem

Nie no rozmowa ciekawa, o bytersie itd. Mnie osobiście interesują te krwawe listy - Mam nadzieję, że za niedługo ja pokażę coś, o ile… moje lenistwo mnie nie przezwycięży.

Jednak… to jest offtopic 200% :smiley:

W sumie ten psot też offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać przed wzmianką o krwawej korespondencji.

Dziękuje za miłe słowa Eiu :slight_smile:

A gdzie kobity? Byters, Plazma, ja Jonin, Eyrin…kogoś przegapiłem? XD

Czytam wypowiedź Plazmy i mam takie
“Co się dzieje XD”

Co tu się kuffa dzieje? xDD
Przelecenie jakiejś damy z forum? Przespałbym się z każdą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby nie fakt że mam już dziewczynę, a jestem wierny (I zaraz wszyscy mi powiedzą że żyję pod pantoflem… Ale mam wyjebane! :D)

Phaś co z oczu to z serca póki nie wie to… XDD ale masz racje wszystkie panie stad są cudowne :smiley:

Phaś wierny…trza by sprawdzić XXXD

Niby jak? xD Chcesz na mnie nasłać jakąś pannę? xD

No dziewczyny na forum faktycznie fajne mamy :slight_smile:

Az za fajne :smiley:

Malo takich sie spotyka w szkole czy na ulicy -_-

Bo siedza przed kompem na forach albo gierają kyahahahahaha XD zresztą chłopcy nie wiecie jakie jesteśmy w realu i bynajmniej nie o sklepie mówię. Takiej tam Eiu raczej ludzie nie lubią i unikają no i skrajnie nietowarzyska ona

Jakbyście mnie drogie panie spotkały w realu to jest kilka możliwości.
[ol]
[li]Uciekniecie[/li][li]Pogadacie i uciekniecie[/li][li]Wdupię się u was tak że dupa blada i uciekniecie by przez następne kilka lat ze mnie szydzić[/li][li]Moooooże polubicie xD[/li][li]Bardzo polubicie xD[/li][/ol]