Witajcie!
No to trzeba się przedstawić: 21 wiosen temu moi rodzicie nadali mi imię Piotrek i jakoś tak to zostało do tej pory. Ogółem jestem cichą, spokojną osóbką, która traktuje anime jako nieoddzielną część swojego życia. Oprócz tego jestem wielkim fanem gier komputerowych (mmo) w których można wspólnie coś porobić :3
Pierwszy raz zetknąłem się z tymi hasłami już za smarkacza, a to wszystko przez dużo starszego braciszka (11 lat różnicy) , który oglądał oraz kolekcjonował mangę DB. Później poleciał to wszystko jak spirala i już od samej podstawówki jestem zafascynowany anime dlatego większość tytułów mam oklepanych (było ich tak dużo, że nie ma opcji abym zapamiętał wszystkie nazwy).
Oprócz wymienionych wcześniej rzeczy (gry mmo, anime/manga) interesuje się jazdą na rowerze, pływaniem, ćwiczeniem oraz grafiką komputerową - w końcu pracuję w swoim zawodzie (można tak powiedzieć).
Znalazłem się tutaj nie do końca przypadkiem :) Chciałem poznać osoby, które lubią to co dlatego wpisałem frazę “forum anime” no i wyskoczyło mi te o to forum. Przeczytałem kilka postów po czym stwierdziłem, że społeczność jest tutaj naprawdę bardzo miła (takim sposobem tutaj jestem :P).
Cały czas poszukuje jakiś fajnych tytułów więc mam nadzieję, że mi w tym pomożecie! (znaleźć coś czego jeszcze nie oglądałem). Na moim profilku macie moją animelist (jest ona uzupełniona w zaledwie 5-7%) więc nie bierze, aż tak jej pod uwagę.
Ulubione anime: One Punch Man, Death Note, Shokugeki no Souma, Toradora (jest tego dużo więcej ale nie będę przecież wszystkiego wymieniał)
P.S Uprzedzam pytanie - lubię sernik :P