Ohayō

Imię: Łukasz
Lat: 20
Ulubione anime:

One Piece, Dragon Ball (Z ,Kai, GT) , Fullmetal Alchemist, Highschool DxD, Sword Art Online, Log Horizon…
Jest ich ponad 200 więc nie wymienię tutaj wszystkich :wink:

Ulubiony gatunek muzyczny:

Słucham wszystkiego co wpada w ucho

Zainteresowania:

Anime , Muzyka, Robotyka, Filmy i seriale

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum:

Znajomy Domena ze szkoły

Dodatkowo

Jestem współzałożyciel FP : Redirecting...
oraz jeden z pierwszych tłumaczy współpracujący z Domenem nad odcinkami SAO i ALO

Kyahaha~! Witam słodko! ŁAŁ, taki stary xD
Ale brawo brawo, że napisałeś <3
Moje pytania: Ile masz wzrostu i czy lubisz koty?

To może dam Ci opis mnie : 170 cm wzrostu, długie jasno brązowe włosy, zielone oczy, postura lekkoatlety.
Tak lubię koty miałem 4 w swoim życiu ale z racji tego, że to dachowce to uciekły i nie wróciły. Chociaż jakbym miał kupić zwierzaka byłaby to jaszczurka lub Husky :wink:
Otaku od ponad 12 lat o czym świadczy ponad 500 mang które przeczytałem i ponad 300 anime ,które już objerzałem :wink:

Siemcia Łukasz :smiley: Moje standardowe pytania: Skąd jesteś? Ulubione zespoły?

Jestem z Bielska - Białej :P.
Ulubiony zespół ? Hmm jest ich kilka : Frontside, Distrube , AC/DC, Hunter
Lubię też Eminema, 50 Cent oraz wiele wiele innych

Interesujesz się robotyką, zrobiłeś już jakąś większą pracę w tym kierunku?

Cześć Bakusiu <3 DB <3 Lubisz czekoladę?

Co to robotyki, to uczę się na kierunku technik mechatronik , więc mam dopiero takie początki, ale pracowałem nad lewitronem :smiley:
Ubóstwiam czekoladę !

I wyszedł ci ten lewitron? rozumiem że zrobiłeś tradycyjnego z bączkiem ?:slight_smile: Ja się zapytam jaki rocznik jesteś ?

Rocznik 1994 tj w tym roku kończę 4 klase technikum…
Nie, ten z elektromagnesem sterowany 2 czujnikami podczerwieni w którym lewitowały obiekty ferromagnetyczne do wagi 3 kg :smiley:

A to jesteś w wieku m, to jestem starszym ah… To nieźle widzę że kreatywnie bo większość bawi się z lekkimi obiektami

Widzę że kolega ma DUŻE doświadczenie z anime xD
A tak btw. to Hej ;D