Opowiadania ,, Słodki Flirt-My Story " , ,, Kitsune-Lisica"

, Słodki Flirt-My Story "

Opis:

Hej, to moje pierwsze opowiadanie. Zainspirowane zostało grą przeglądarkową ,Słodki Flirt " Akacja rozpoczyna się od przeprowadzki głównej bohaterki Kamili, do małego miasteczka nad morzem, w którym mieszka jej ciocia . Przeprowadza się z powodu wypadku który zdarzył się 3 lata temu , w którym zginęli jej rodzice, przez co do tej pory błąkała się po rodzinie. Mam nadzieję że opowiadanie wam się spodoba. *W razie jakichkolwiek uwag piszcie śmiało :slight_smile: ~Mery

Opowiadanie : https://www.wattpad.com/myworks/72956831-słodki-flirt-my-story

, Kitsune-Lisica"

Opis:

Opowiadanie jest o Youuki Maruyamie 16 letniej Kitsune. Wywodzi się ona z najwyższego rodu Kitsune, co jest dużym brzemieniem. Jest bardzo bogata i sławna,chociaż nigdy nie wychodziła poza posiadłość jej rodziny, która jest wielkości sporej wsi. Sławę zdobyła dzięki pochodzeniu,zdjęciach w czasopismach i pięknym głosie.Akcja zaczyna się od przeprowadzce Youuki do Tokyo, ale nie do centrum tylko do prestiżowej szkoły dla bogatych i utalentowanych ludzi, znajdującej się obok miasta. Pewnego dnia drogi Youuki i Tomoe (Słynny demon lis kochający chaos i psikusy. Czasem za większe pieniądze coś kradnie, kogoś porywa a za na prawdę wielką sumę jest w stanie zabić) krzyżują się…co się stanie dowiecie się w trakcie opowiadania :smiley: ~ Mery

Opowiadanie: Kitsune: Lisica - Mery - Wattpad

Mało, pisz dalej :slight_smile:

#cholerne30znakówmusibyć

Wiem wiem bo rozdziały są na tych str co linki podałam XD

z linków też skorzystałem, dlatego pisz dalej

A oki dzięki :))

#30znakówwwwwwwwwwwww