Pato, pato.

Imię: Julia
Lat: -2737463427637
Ulubione anime: Z pewnością byłby tu HOTD, jednakże nie potrafię wybrać jednego i źle bym się czuła określając tylko jedną pozycję.
Ulubiony gatunek muzyczny: Rock, metal, metal alternatywny, metal symfoniczny, rap, muzyka klasyczna. ?
Zainteresowania: Ranking moich zainteresowań prezentuje się następująco: koszykówka, ręczna, j. polski, historia, grafika.
W kosza gram od dwóch lat na pozycji rozgrywającej, w ręczną może z rok, grafiką z dwa miesiące, może krócej. Historię naszej ojczyzny wprost uwielbiam - Szczerze polecam wszystkim film “Powstanie Warszawskie”, które doskonale pokazuje, jak walecznym jesteśmy narodem, i ba… Nie poddajemy się.
Cóż, planuję zaciągnąć się do służby wojskowej.
Prócz tego, co się w zainteresowania nie wlicza - uwielbiam serial TWD. :heart: Wszystkie filmy/seriale/książki etc, o zombie wprost uwielbiam. Oczywiście takie, które są o czymś, a nie…

ZJADŁY JOM ZOMBI BO WSZEDŁA DO POKOJÓ, KTURY BYŁ Z NAPISEM “NIE WHODŹ”.
Really. :smiley:

Charakter: Jestem tradycjonalistką, cechującą się rzadko spotykaną stałością poglądów i opinii, o szczególnym uporze. Lubi ę brać na siebie odpowiedzialność, mam dość cierpliwości i silnej woli, by podejmować zamierzenia, których realizacja wymaga długotrwałej pracy. Trudności mnie nie zrażają, potrafię z zimną krwią stawić czoło problemom, decyzję podejmując dopiero po wnikliwej i dokładnej analizie sytuacji. Gdy już wybiorę jakieś rozwiązanie, niczego nie żałuję. Doskonale kontroluję emocje i nade wszystko nie lubię trwonić czasu. Zbędne pogawędki doprowadzają mnie do wewnętrznego szału. Lubię samotność, odczuwam ogromną potrzebę powrotu do korzeni. Okazją do tego są wyprawy do wszelakich muzeów. Porażki są dla mnie bardzo bolesne. Czasem skłonna jestem zrzucać winę za niepowodzenie na innych, tak trudno bowiem przechodzi mi pogodzić się z własnymi błędami. Unikam przeciwstawnia się większości, co nie znaczy, że idę z tłumem, nie. Jestem uczciwa i pracowita, można na mnie polegać, nigdy nie łamię danego słowa. Nie wybieram łatwych dróg, nie chodzę na skróty. Żadnego problemu nie zostawiam bez rozwiązania. Być może kieruję się chłopską filozofią.

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: z reklamy na moim pbf’ie.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników. :stuck_out_tongue:

siemanko wita kamkom
dosyć orignalne powitanie, może podasz swój prawdziwy wiek?
znasz może disturbed?

Bardzo ciekawy opis. Widać, że umiesz się dobrze “sprzedać” chodź to może złe słowo. Zapraszam na czat a także do innych działów :smiley:

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/user_avatar/animes.pl/domen/40/39_1.png Domen:

Bardzo ciekawy opis. Widać, że umiesz się dobrze “sprzedać” chodź to może złe słowo. Zapraszam na czat a także do innych działów :smiley:

To nie jest złe słowo, w obecnych czasach sprzedajemy wszystko. Od zaufania, poprzez inteligencje kończąc na oferowaniu namiętnych chwil. Nie kojarzy mi się ono źle, tak więc nie czuję się zgorszona.
Dziękuję. ?

Witaj na naszym skromnym forum ^^ widzę że lubisz tak samo historie jak moja matka, a jakie jest twoje ulubione danie?:slight_smile:

Lubię, wręcz kocham. Hm… Spaghetti! Jem na opór…

Czyli jesteś rocznik 98?;p A skąd pochodzisz młoda damo?~

Ohoho, jakie piękne przywitanie. Witam Cię serdecznie, Julio.

Fanka TWD? “Don’t Dead, Open Inside.”

Metal i muzyka klasyczna. Będziesz miała ze mną i Kuro do porozmawiania. ^^

Skąd pomysł na nick? Mogłabyś dać jakąś małą próbkę swoich prac graficznych?

Btw. rocznik 98’ pozdrawia. :smiley:

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/p/898d66/40.png Payback:

Ohoho, jakie piękne przywitanie. Witam Cię serdecznie, Julio.

Fanka TWD? “Don’t Dead, Open Inside.”

Metal i muzyka klasyczna. Będziesz miała ze mną i Kuro do porozmawiania. ^^

Skąd pomysł na nick? Mogłabyś dać jakąś małą próbkę swoich prac graficznych?

Btw. rocznik 98’ pozdrawia. :smiley:

Dziękuję.
Miałam na myśli filmy/seriale etc, które skupiają się głównie na głupocie… TWD porusza kwestię psychiki ludzi, a to uwielbiam. ?
O widzisz. :heart:
Pomysł na nick wziął się od mojej ulubionej ekipy - Patokalipsa. :smiley:
Niestety posiadam ich tak mało, a i zadowalające nie są, stąd nie mam ochoty ich prezentować.

:slight_smile:

To jeśli można zapytam się dokładniej ;p okolice jakiegoś większego miasta? Również jestem z pomorskiego~

Kolejna osoba z rocznika? Jezus Malaria ależ nas tu nawaliło ostatnio… Wita cię Pharios Shaphire ukłon
Pytanko ode mnie: Kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei (grałaś w gry z serii, oglądałaś anime Persona 4 the Animation)?
I jeszcze jedno. Jak egzaminy? Dostaniesz się tam gdzie chcesz?

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/o/6f9a4e/40.png okatawo:

To jeśli można zapytam się dokładniej ;p okolice jakiegoś większego miasta? Również jestem z pomorskiego~

Okolice słupska. :slight_smile:

Kolejna osoba z rocznika? Jezus Malaria ależ nas tu nawaliło ostatnio… Wita cię Pharios Shaphire ukłon
Pytanko ode mnie: Kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei (grałaś w gry z serii, oglądałaś anime Persona 4 the Animation)?
I jeszcze jedno. Jak egzaminy? Dostaniesz się tam gdzie chcesz?

Witam. kłania się niziutko
Grałam, kojarzę.
Jestem geniuszem, wszystko poszło znakomicie. LO o profilu wojskowym. ?

Mam do ciebie około 90 km tak na oko ;p

A widzisz. D:

Przeczytałam ‘grafika’ i musiałam napisać, pokaż coś :smiley:
Nie wstydź się, na pewno są świetne :smiley:

Również się tym zajmuję, kurcze tylko czasu nie mam by dopracować swoich umiejętności :o

Masz może dA albo fanpaga? :smiley:

Witam Cię serdecznie Julio na naszym wspaniałym forum :smiley: Mi także twoje powitanie zaimponowało. Nie sądzisz, że film “Powstanie Warszawskie” został zepsuty przez ścieżkę dźwiękową (nie oglądałem ale takie opinie o tym filmie słyszałem)? Jakich zespołów metalowych słuchasz? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej i będziesz się dobrze bawiła na naszym forum :slight_smile: