Postacie, których nie lubisz

Każdy z nas ma postacie których nie lubi z anime. Piszemy jakie to postacie i dlaczego ich nie lubicie.

W jednym anime nie lubię chyba z 3 postaci.

U mnie to:
Shizuku Mizutani (Tonari no Kaibutsu-kun ) - Dziewczyna ambitna i liczy się dla niej nauka lecz nie spodobało mi się to,że potraktowała przyjaciółkę jak śmiecia i powiedziała że nauka jest tylko dla niej najważniejsza.
Kagome Higurashi (Inuyasha) - Hmm… Tu mogłabym zrobić referat :). Najbardziej irytująca główna bohaterka jaką nie cierpię. Szczerze jest irytująca,samolubna i straszne fałszywa. Nie lubię jej za jej charakter,udaje silną,ale jak przychodzi co do czego to każdy musi ją ratować.
Inuyasha (Inuyasha) - Kolejna postać z tego anime o której mogłabym zrobić referat! :). Nie cierpię go za to,że zimno traktuje Kikyou,jego mina i spojrzenie wkurza mnie strasze a niby “cały czas ją kocha” ehh bez komentarza. Czasem zaczęło mi przeszkadzać to,że gubi się w swoich uczuciach i mimo to że kocha kagome to rani je obie,jest niezdecydowany nie wie sam czego chce. Ta jego “siła” nic nie potrafi zrobić bez swojej formy pół demona oraz miecza. Ehh…
Shippou (Inuyasha) - Nie sądziłam że kiedyś nie będę lubić zwierzaka w anime,ale on zasłużył na moją nienawiść. Strasznie irytujący lisi demon i tylko 'kagome,kagome i kagome" . Rozumiem kocha ją,no ale on przesadza.
Light Yagami (Death Note) - Nie lubię go tylko dlatego że zabił L

Mam nadzieje,że i wy podzielicie się postaciami których nie lubicie :).

Postacie których nie lubię hmmmm…
[ol]
[li]Shinji Ikari : Neon Genesis Evangelion: najbardziej denerwująca postać jaką kiedykolwiek widziałem. Nic nie potrafi zrobić wszystkiego się boi i myśli, że cały świat jest przeciw niemu. Po prostu anty-bohater i anty-facet nic nie warty.[/li][/ol]
Zastanawiam się czy istnieje jeszcze jakaś postać, która denerwuje mnie tak jak on.
[ol]
[li]Zastanowię się to dopisze.[/li][/ol]
Chyba każdy psychol w sensie psychol. Tak jak w SAO było dwóch nawiedzonych psycholi (Shinkawa i sugo) tak i są też tacy psychole w innych seriach. No po prostu drażnią mnie tacy maniakalni psychole.

Zdecydowanie Rukia (Bleach), od samego początku ta postać drażniła mnie niesamowicie. Chociaż Sode no Shirayuki w zmaterializowanej formie mi się podobała, a walka Rukii z Aeroniero (numer 9 w Espadzie) jest jedną z moich ulubionych w Bleachu, sama Rukia Kuchiki do mnie nie przemawia.
Drugą postacią jest Masao Murasaki (Shiki). Wystarczy spojrzec na niego i już wiesz, że to debil.

[ol]
[li]Near ( Death Note ), nie dość, że cały wątek z nim był naciągany to jeszcze jest młodszą kopią L`a[/li][li]Akane ( Psycho-Pass ), nie lubię jej za całokształt, mam wrażenie, że gdyby wyciąć ją z tej serii była by ona o stokroć lepsza :D[/li][/ol]

Megumi z Shiki tak lata za tym swoim chłoptasiem, głupia dziewczynka xD Erza z Fairy Tail (nie zabijcie mnie za to) bo taka no… taki babochłop i te jej przebrania… niby taka silna a jednak nie bardzo i Yukio z Ao no Exorcist taki zadufany i wgleeee…

70% protagonistów z anime typu harem.

Nie przepadam za głównym bohaterem anime Chaos Head (Takumi) :), taka kompletna pizda przez wszystkie odcinki, że aż żal patrzeć. W Angel Beats nie polubiłem nikogo, to anime generalnie, nie podobało mi się. Nie lubię też następcy Ela w Death Nocie (nie pamiętam jak się nazywał).

Nazywal sie N; Near

Dzięki Eiu :P, w każdym razie irytowała mnie niesamowicie ta postać, ale to może dlatego, że L’a bardzo lubiłem xD

Takie rozszerzenie mojej poprzedniej wiadomości:

Nie przepadam za bohaterami których koniecznie robią idiotami. Np. główny bohater Is It Wrong When Girls Try To Pick You Up Whilst In Dungeon? (Piszę z pamięci, jakoś tak tytuł).

Zabierz mu jego moce bohatera, lekko zmień ubrania, wrzuć go do losowej szkoły. Zabierz ze szkoły, lekko zmień ubrania, wrzuć go do losowego miasta/wsi podczas wakacji. Lekko go postarz, już nie wakacje, tylko nowa praca.

Główne cechy takiej postaci: Dziewczyny ją lubią, nigdy nie umie wybrać. A nawet jeśli (np. w finale ostatniego sezonu) wybierze? Zazwyczaj okazuje się że wybrał najgorszą możliwą opcję, ponieważ te lepsze opcje były tylko ship-teasem. Czy ktokolwiek wierzy, że jeśli wspomniane już anime dostanie drugi sezon to bohater skończy z Aiz zamiast z Hestią?

Doskonale Cie rozumiem, byters XD i Nyan Nyana tez… Ja wgle nienawidzę haremowek gdzie główny bohater to taka ciota. No ewentualnie moge jeszcze znieść tego z Highschool DxD bo on to jest genialnie zboczony XDD

Near z death note ;_; Moze to przez to, ze bardzo lubiłam L… hmm nie wiem :I
I pomimo wszystko nie mogłam znieść Aoyamy z Sakurasou no pet na kanojo xD

W sumie to ja też za nią nie przepadałem :D.

Near do bani, zgoda XD Mello za to byl calkiem fajny. Szczerze mówiąc ja nie znoszę z DN jeszcze Matsudy i tego gościa z afro

Jak dla mnie oni byli spoko xD, ale każdy ma swój gust.

Suzaku z Code Geass- za bycie HIPOKRYTĄ!! przez cały pierwszy sezon hejtuje Zero za jego metody a potem w 2 sezonie mówi że nie ważne są metody ważny jest efekt końcowy.
Near z Death Note- był debilem a nie następcą L sam nic nie osiągnął.
90% głównych bohaterów haremów/ecchi- Dziewczyna wyznałą mi miłość rozebrała się i chce uprawiać ze mną seks więc uciekne. Czy oni nie mają testosteronu? A może wszyscy to impotenci?

Zetsuś też nie lubi Rukii >v< Kyaaa! Jesteśmy sobie przeznaczeni xD

Nie cierpię:
Hinaty z Naruto :x po prostu nie trawię jej ,meh.
Rukii z Bleacha , bo ma włosy jak wazon, rządzi się jakby była nie wiadomo kim i jest niefajna :c
Juvia z FT ją to w sumie lubię, nie lubię nie przepadam za nią xD w sumie jest w niej coś co mnie odrzuca ale na dłuższą metę to da się wytrzymać.
Touka z Tokyo Ghoula , niby taka superhiper jestem ale gdy przychodzi co do czego to nic… Nie mogę , odrzucają mnie takie charaktery co prawie nic nie wnoszą do fabuły po prostu tam są! A gdyby ich usunąć to nic by więcej się nie zmieniło :x
CC z Code Geass :x jak to za pierwszym razem oglądałam odrazu jej nie polubiłam. Jest okropna, nie moge na nią patrzeć xD
No to narazie na tyle :stuck_out_tongue:

Dodaję do swojej listy

Megumi(Shiki) - Nie lubię jej. Głupia dziewczyna zakochana po uszy w chłopaku,który jej nie cierpi,a ona ciągle go kocha.
Takie dziewczyny działają mi na nerwy.

Totalmente zgoda z Yoniś :slight_smile:
ja do swojej dodaję Yui Komori z Diabolik Lovers… Pfeeeee taka tempa XD

sakury z naruto , inoue z bleach , lucy z ft :3