Siemka. Mam do Was prośbę, potrzebuje bardzo dużo azjatyckich piosenek.
Jakichkolwiek, może być j-rock, j-pop j-metal lub cokolwiek z “j” xD
Mogą to też być openingi lub endingi z animców, a nawet lepiej aby to były one ale to już obojętne.
Jakbyście mogli to prześlijcie mi po prostu swój cały folder z Japońską muzyką i nie martwcie się o ilość. Potrzebuje minimum 600 utworów więc podsyłajcie wszystko co macie.
Potrzebne xD Tylko proszę, nie ta piosenka ze streamów. Potrzbuje coś czego ludzie słuchają często dlatego napisałem , że dobrze gdyby to były openingi lub endingi lub w miare nowe kawałki
Potem powiem jak będzie to pewne w 100% a zresztą ty już wiesz. NIE CHODZI MI O STRONY Z MUZYKĄ. Chodzi mi najlepiej o wasze całe foldery z muzyką. Nie chce wpisywać każdego tytułu anime i pobierać openingu itd. Najlepiej po prostu prześlijcie mi swoją playliste.
Okaś nie pomogłeś i nadal nie pomagasz xD Czekam na inne propozycje.
Jeszcze raz powtórzę, potrzebuje waszej playlisty z muzyką(Okaś nie wstawiaj pierwszych lepszych linków z googla).
Chodzi mi o np. wasz folder “Muzyka Anime” (czy jakikolwiek tam macie) i w nim pełno utworów czyli plików mp3
Ale lukos zajrzałeś chociaż ? masz tam posortowane playlisty z anime i to jeszcze ułatwione dla ciebie bo posortowane klikasz na dole pobierz cał folder i gites