Pręgierz? Lista zbanowanych

A więc podczas rozmów na czacie wyszliśmy z inicjatywą aby publicznie została ukazana lista osób zbanowanych i obok powód dlaczego została zbanowana. Przydałaby się taka lista po to aby przestrzec innych przed robieniem tych rzeczy. Pozdrawiam w swoim imieniu i osób które ten pomysł podrzuciły Kiyama :>

Nie każy tak sądzi że to dobry pomysł iż mogły by być gównoburze zrobione od osób zbanowanych. Pomyślcie jeśli napisze mod/admin powód bana a ktoś się będzie upierać że to niesprawiedliwe i nie będzie tak tego chciał zostawić? Znowu się zacznie wykłócać :I

Regulamin i zawarte w nim kary są po to by przestrzegać użytkowników przed popełnianiem występków. Osobiście nie widzę sensu w powstaniu takiej listy.

Też nie widzę sensu. Uważam również, że publiczne podawanie powodów banów byłoby jak piętnowanie użytkowników. Dlatego będę przeciwko temu pomysłowi.

No dokładnie, a modzi i admini mają robić dowody banów więc jak zbanowany będzie chciał zobaczyć ten dowód i będzie cwaniakować że nic ne było to zawsze można ten screen/kopię archiwum pokazać :I

Hah, a to może od razu wam dać dostęp do panelu moderatora? Tam są i bany i ostrzeżenie i wszystko XD

Ale serio? Nie wystarczy wam po prostu spytać się czemu ktoś zbanowany a nie by listy robić od razu XD
Mam nadzieje że ten temat nie zrobi kolejnej gównoburzy XD

Powód jest pokazywany w profilu, to powinno wystarczyć.

Hahahaha i Kiyama zgaszony przez Domena XD
Dobrze Domen!

Bardzo dobrze Domen xd
Wiedziałem że z tego nic nie będzie xd

Pomysł odrzucony.

Też jestem przeciw, ale tak poza tym, jak zobaczyć powód czyjegoś bana domiś? Z tego co wiem normalni i magiczni użytkownicy tego nie widzą.