Propozycja kilku zmian od Niko

[ol]
[li]Opcja singiel/w związku na profilu[/li]to tak w związku z komentarzem od Plazmy dla Eiu XD Dzięki temu nikt nie będzie podrywał nikogo zajętego czy coś!
[li]Ranking top 5 osiągnięć z boku[/li]Bo jestem pierwsza w rankingu, a nikt tego nie widzi ;----; no i może też jak wszyscy to będą ciągle widzieć to lepiej to będzie działać :stuck_out_tongue_winking_eye:
[li]Kilka osiągnięć specjalnych![/li]Takie różne randomowe, jakaś kupa, złoty dildos czy coś, żeby było śmiesznie :3
[li]Nikorin na moderatora[/li]bo dlaczego nie? :3
[/ol]

No właśnie XD w sumie dziwi, ze Nikoś jest zwykłym userem tu. Ja chyba popieram wszystkie no ale to nie mi popierać XDD

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/n/a183cd/40.png Nikorin:

[ol]
[li]Opcja singiel/w związku na profilu[/li]to tak w związku z komentarzem od Plazmy dla Eiu XD Dzięki temu nikt nie będzie podrywał nikogo zajętego czy coś!
[li]Ranking top 5 osiągnięć z boku[/li]Bo jestem pierwsza w rankingu, a nikt tego nie widzi ;----; no i może też jak wszyscy to będą ciągle widzieć to lepiej to będzie działać :stuck_out_tongue_winking_eye:
[li]Kilka osiągnięć specjalnych![/li]Takie różne randomowe, jakaś kupa, złoty dildos czy coś, żeby było śmiesznie :3
[/ol]

[ol]
[li]A potem wymóg swojej prawdziwej fotki na profilowe? A może powiadomienia z aktywności znajomych? :P[/li][li]+1[/li][li]Złoty Dildos za pokonanie Pokemon Uncenzored? XD[/li][li]Meh, why not[/li][/ol]

Ejej Nyan, Ty tu głównie na pbfa przyszedłeś tak mi sie wydaje? XD

Złoty Dildos to zawsze Niko chciała XD

Albo diamentowy…

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/e/cdc98d/40.png Eyirie:

Ejej Nyan, Ty tu głównie na pbfa przyszedłeś tak mi sie wydaje? XD

Przecież po to jest to forum :stuck_out_tongue:

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/n/a183cd/40.png Nikorin:

[ol]
[/ol]

[ol]
[li]Nie wiem po co to komu ale okej. Niech będzie, że spoko.[/li][li]Przydało by się[/li][li]Tak przydało by się więcej osiągnięć.[/li][li]Zaraz na tym forum będą sami moderatorzy -.-[/li][/ol]

Ło matko ja mam diament w osiągnięciach 5k postów, szkoda że tego w statach nie widać XD

“złoty dildos czy coś, żeby było śmiesznie :3” jestem zaNiko na modelatora?
jeśli nie dajesz warób bez powodu to spoko

[ol]
[li]Jak dla mnie spoko :)[/li][li]Można by było zrobić coś dla jaj np za poleconych userów[/li][li]Jak dla mnie spoko ;3[/li][/ol]

W sumie to jestem za wszystkim z powyższych ^^ Trochę już modów co prawda mamy ale Niko jest spoko i myślę że w tej roli by się sprawdziła :smiley:

Ehm ehm… A jakiś admin może nam powie czy aprobuje?

a ja bym zmienił czat, bo ten jest słaby(kocha się w innym czacie autorskieo pomysłu i wykonania, a tu przyszedł tylko dla pbf i Ariki. )

Oh czuję się zaszczycona Plazma :smiley:

Tylko na PBF a jeszcze KP nie złożył XD

Koniec na razie dyskusji i spamu wszystkie propozycje zostaną rozpatrzone przez Czerwonych :slight_smile: