PS3 która wersja?

Zastanawiam się nad kupnem PS3. Ceny używek sporo spadły, nawet nówki są tanie. Powiedzcie mi czy atrakcyjna cenowo, ale oferująca jedynie 12GB pamięci wersja PS3 jest opłącalna, czy lepsza z większym dyskiem? Nie wiem czy będę korzystał z cyfrowego sklepu PSStore ale chyba tak, przynajmniej raz na próbę. Są tam nieraz fajne promocje porównywalne ze steamem. Sama konsola zaś jest dobra dla tych kilkudziesięciu exclusiwów. Co polecacie?

Sam jestem użytkownikiem Ps3, ale nie wiem ile mam GB :smiley: chyba 500. Ogólnie nie narzekam. Jakbyś miał problem jakie gry warto kupić, to służę pomocą.

12 GB to za mało, nie zapominaj że gry instalują część danych na dysku konsoli (zapisy gier, aktualizacje), kup coś z większym dyskiem.

[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/k/9d8465/40.png Kageno:

12 GB to za mało, nie zapominaj że gry instalują część danych na dysku konsoli (zapisy gier, aktualizacje), kup coś z większym dyskiem.

Też tak myślałem, dzięki! A na PSStore są często jakieś ciekawe promocje?

Powiem tak, jeżeli nie za często będziesz korzystać z PSstore i ogólnie multiplayer to 250 gb ci wystraczy. Co tydzień jest oferta specjalna, do tego są obniżki cen i różne rabaty więc zawsze coś znajdziesz.

No to juz wiem co wybiorę ? dzieki!