Witam serdecznie, jak się domyślacie - jestem tu nowy.
Co by więcej coś o sobie powiedzieć - jestem Michał, mam już ponad dwadzieścia lat na karku, ile konkretnie to mówił nie będę.
Studiuję, w wolnych chwilach tworzę AMV, w sumie już będzie z dwa lata odkąd zacząłem, nie licząc sporych przerw wywołanych brakiem weny i pomysłów.
Pozdrawiam
Witaj na forum i baw się dobrze. Wbijaj na czat.
No to czas na pytania!
Jaką muzykę lubisz?
Grasz na jakimś instrumencie?
Co takiego ciekawego studiujesz?
Oh, nie sądziłem, że tak szybko będę musiał się przyznać do bycia kucem - głównie metal, przez black po death, heavy i tak dalej, i tak dalej. Dodatkowo rock, też w różnym wydaniu.
Co do instrumentu - o ile nerwy się pod niego zaliczają to zdarza mi się bardzo często grywać.
Co do kierunku, chciałoby się rzec, że prawo ale jednak nie… resocjalizacje.
No to witam
Ulubiony kolor?
Masz zwierzątko?
To chyba tyle ^.^
Miłej nocy ! ! !
Witam, witam.
No cóż, moim ulubionym kolorem jest ten, którego nie jesteśmy w stanie dostrzec ze względu na ograniczenia naszych oczu - czarny.
Co do zwierzątka - psa i kota, takie trochę niebezpieczne połączenie, zważywszy, że pies jest grzeczny a kot poluje na wszystko co się rusza, włącznie z ptakami i kretami… i innymi psami.
Hejka o/
To ja się zapytam, czy grywasz w gry na android/ios?
Od czasu, do czasu, aktualnie mnie jakoś przyciągnęło do SAO MD. Podoba mi się system walki i postaci, mimo, że jakimś ogromnym zwolennikiem SAO nie jestem.
Siemaneczko
Lubisz masło?
Zupa pomidorowa z ryżem czy z makaronem?
Nope, masło jest najgorsze i tłuste.
Makaron z ryżem, bez zupy pomidorowej ;/
Witam na forum. Myślę, że Ci się spodoba tutaj.
Cześć, baw się z nami dobrze, wpadaj na czat i wrzucaj jakieś fajne AMV :), czytujesz coś ciekawego?
Siemka, czytasz moze light novelki? Jakie jest Twoje ulubione anime?
Baw się dobrze na forum
@Byters - a ostatnimi czasy to trochę podupadło, ale szczerze mogę powiedzieć, że w samych książkach jestem fanem fantastyki. Pomijając klasyki od Tolkiena i od Sapkowskkiego, spodobały mi się całkiem Kroniki Czarnej Kompanii. Inny sposób pisania, mnóstwo historii - łącznie licząc wszystkie części to koło pięciu tysięcy stron. Co do reszty, zdarzały mi się biografię, jak chociażby ta Auguste Rodin’a. Ponadto czasami sięgam po nieco poważniejsze tytuły, ale tak jak wspominałem, ostatnimi czasy rzadko mi się zdarza, zawsze jest coś do roboty. Co do samej mangi biorąc pod uwagę tematykę forum, raczej nie sięgam, zupełnie nie mój styl.
@agellow - a zasmucę Cię, nie czytam. Co do ulubionego anime - nie potrafiłbym takiego wymienić. Wychowałem się na bleachu, pewnie typowałbym go na to miejsce, gdybym zadusił w sobie świadomość jak był usilnie psuty po pierwszym wejściu do seireitei. Niestety, przez masę niespójności i zatracenie faktycznych sił, zdolności i przewag bohaterów… i zepsucie charakteru połowie z nich nie ma szans na wymienienie tej serii. Na tą chwilę urzekło mnie mocno Quan Zhi Gao Shou i czekam z niecierpliwością na drugą serię, ona zadecyduje czy to anime ma szansę zdobyć tytuł mojego ulubionego. Co by nie było fali hejtu, że wszystko ograniczam do 2 tytułów - oglądałem ich setki, aczkolwiek większość nie przyniosła mi jakiegoś zachwytu.
Mariuszek
Lat 19
Kawaler
Witam na forum i życzę miłej zabawy