RahimSan. Yo~

Nazywam się Adam i przy anime siedzę od najmłodszych lat, jeszcze gdy nie było tak szeroko dostępne jak teraz >_> Jestem rocznikiem 93, skończyłem technikum informatyczne, bawię się w tworzenie gier 2d, jest to moje hobby, lubię poznawać nowych ludzi, w sumie to podobno szybko nawiązuje znajomości. Jeśli chodzi o moje hobby to jestem redaktorem na stronie rpgmaker.pl gdzie recenzuje gry innych, prowadzę także własne forum o tworzeniu gier www.opactworm.ct8.pl
Zespół którego słucham? IN EXTREMO, uwielbiam ich kawałki, jeszcze za czasów gry modowałe grę Gothic i usłyszałem ich pierwszy kawałek TEN xD mam głupie, gimnazjalne poczucie humoru, czasem ciężkie do ogarnięcia, no to chyba by było na tyle XD
Mam za sobą tytuły anime takie jak:
[ol]
[li]Pokemony ( 3 pierwsze sezony: region Kanto, Wyspy Pomarańczowe, Jotho)[/li][li]Yu-gi-oh (1 sezon)[/li][li]Duel Masters (1 sezon)[/li][li]Beyblade ( 2 sezony)[/li][li]Dragonball (każdy sezon i kinówka)[/li][li]Bleach (każdy sezon i kinówka)[/li][li]Toradora[/li][li]Sword Anime Online (SAO)[/li][li]No game, no life (w trakcie)[/li][li]Log Horizon (LH)[/li][li]Fate Stay Night[/li][li]Fate Zero[/li][li]Devil May Cry[/li]14)Sakurasou no Pet na Kanojo
15)Angel Beats!
[li]Gun Gale Online (w trakcie)[/li][li]Norogami[/li][li]Gosick[/li][/ol]