Nazywam się Adam i przy anime siedzę od najmłodszych lat, jeszcze gdy nie było tak szeroko dostępne jak teraz >_> Jestem rocznikiem 93, skończyłem technikum informatyczne, bawię się w tworzenie gier 2d, jest to moje hobby, lubię poznawać nowych ludzi, w sumie to podobno szybko nawiązuje znajomości. Jeśli chodzi o moje hobby to jestem redaktorem na stronie rpgmaker.pl gdzie recenzuje gry innych, prowadzę także własne forum o tworzeniu gier www.opactworm.ct8.pl
Zespół którego słucham? IN EXTREMO, uwielbiam ich kawałki, jeszcze za czasów gry modowałe grę Gothic i usłyszałem ich pierwszy kawałek in extremo herr mannelig. Mam głupie, gimnazjalne poczucie humoru, czasem ciężkie do ogarnięcia, no to chyba by było na tyle XD
Mam za sobą tytuły anime takie jak:
[ol]
[li]Pokemony ( 3 pierwsze sezony: region Kanto, Wyspy Pomarańczowe, Jotho)[/li][li]Yu-gi-oh (1 sezon)[/li][li]Duel Masters (1 sezon)[/li][li]Beyblade ( 2 sezony)[/li][li]Dragonball (każdy sezon i kinówka)[/li][li]Bleach (każdy sezon i kinówka)[/li][li]Toradora[/li][li]Sword Anime Online (SAO)[/li][li]No game, no life (w trakcie)[/li][li]Log Horizon (LH)[/li][li]Fate Stay Night[/li][li]Fate Zero[/li][li]Devil May Cry[/li]14)Sakurasou no Pet na Kanojo
15)Angel Beats!
[li]Gun Gale Online (w trakcie)[/li][li]Norogami[/li][li]Gosick[/li][/ol]