RahimSan. Yo~

Nazywam się Adam i przy anime siedzę od najmłodszych lat, jeszcze gdy nie było tak szeroko dostępne jak teraz >_> Jestem rocznikiem 93, skończyłem technikum informatyczne, bawię się w tworzenie gier 2d, jest to moje hobby, lubię poznawać nowych ludzi, w sumie to podobno szybko nawiązuje znajomości. Jeśli chodzi o moje hobby to jestem redaktorem na stronie rpgmaker.a gdzie recenzuje gry innych, prowadzę także własne forum o tworzeniu gier.
Zespół którego słucham? IN EXTREMO, uwielbiam ich kawałki, jeszcze za czasów gry modowałe grę Gothic i usłyszałem ich pierwszy kawałek in extremo herr mannelig. Mam głupie, gimnazjalne poczucie humoru, czasem ciężkie do ogarnięcia, no to chyba by było na tyle XD
Mam za sobą tytuły anime takie jak:
[ol]
[li]Pokemony ( 3 pierwsze sezony: region Kanto, Wyspy Pomarańczowe, Jotho)[/li][li]Yu-gi-oh (1 sezon)[/li][li]Duel Masters (1 sezon)[/li][li]Beyblade ( 2 sezony)[/li][li]Dragonball (każdy sezon i kinówka)[/li][li]Bleach (każdy sezon i kinówka)[/li][li]Toradora[/li][li]Sword Anime Online (SAO)[/li][li]No game, no life (w trakcie)[/li][li]Log Horizon (LH)[/li][li]Fate Stay Night[/li][li]Fate Zero[/li][li]Devil May Cry[/li]14)Sakurasou no Pet na Kanojo
15)Angel Beats!
[li]Gun Gale Online (w trakcie)[/li][li]Norogami[/li][li]Gosick[/li][/ol]

Dzieeeń dobry bardzo! :stuck_out_tongue: Miło widzieć nową duszyczkę :3 Lubisz czekoladę? Zapraszam na czat i mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej <3

masz może konto na MALu?

Siemango
Czy może twój nick ma coś wspólnego z nim?
Pasje, inne (2)
No i oczywista oczywistość lubisz masło?

bije w łapki Ile zainteresowania mą osobą xD Postarać się zostać nie muszę, klimat forum mi odpowiada, więc nie ma mowy że się wyniosę ^-^’
Nie mam konta, yep, masło jako podstawowy składnik w pożywieniu lubię~ :wink:

Siemanko. Witam na forum. Widze fana Dragon Balla ( wreszcie :smiley: ). Wszystkie moje standardowe pytania zostaly wykorzystane wie mam takie. Chodzisz na siłke ? Albo czy uprawiasz jakies inne sporty

Przeoczyłem jedno pytanie z wcześniej (przepraszam O_o) Nie, mój nic nie ma swoich korzeniu u rapera z Paktofoniki, nic się wziął z przed paru dobrych lat jak jeszcze nie wiedziałem co to rap, na angielskim mieliśmy tekst jakiś o braciach Amarze i Rahimie, i tak mi jakoś taki nick przypadł do gustu, jakiś czas później przez to że każdy myślał iż mój nick wziął się od rapera, odkryłem właśnie Rahima :wink:

Cóż, z siłowni nie korzystam, jestem za leniwy, jeśli chodzi o jakieś aktywne sporty to rower i bieganie po lesie, chociaż ostatnich czasy coraz mniej mogę na to czasu przeznaczyć ;p

Cześć Rahim, chciałem zauważyć, że masz w awatarze, drugą połowę, spójrz na mój awatar hehe :smiley: Czyżby również Twoja ulubiona scena?

Witaj moja połówko <3 xD w sumie uwielbiam herbatę, do tego mina Kirito… musiałem to mieć w avku! :smiley: