Siemanko

Witam wszystkich :wink:
Imię: Kostas
lat: Jeszcze roczek i prawko <3
Ulubione anime:
Naruto, Sao, Bleach, Darker Than Black.

Ulubiony gatunek muzyczny: Hip hop, gfunk, metal, blues, rock i wiele innych :wink:
Zainteresowania: Zaczynam zabawy z automatyką, programowanie, kanioning ( kajaki ) i oczywiście sporty.

Skąd dowiedziałeś się o forum: Od mojego ziomka nałogowca - Jack’a Black’a ( @Egil ).

Siema, w czym kodzisz?
O ile nie w php to miło mi Cię poznać xD

W C++ się uczę. Jak będę ogarniał już fest to zabiorę się za Jave bo podobno łatwiej pracę znaleźć jak ogarniasz ją :wink:

Cześć ^^ Miło mi Cię poznać <3 Lubisz czekoladę?

Na javę i C ( c++, C# ) zawsze był popyt… Tylko pytanie, czy chcesz zarabiać jako junior przez 1-2lat 2700brutto, a później w okolicach 6tys + jako senior, czy zająć się cudownym rubym i miesięcznie kupować sobie nowe auto? :smiley:

Yoo stary.

@Ko-chan Siemka koleżanko :wink:
Gdybym czas spędzony na jedzenie czekolady przeznaczył na naukę to… Nie był bym teraz taki szczęśliwy.

@Asuna Prawda, tylko wiesz, na czymś trzeba się wybić, jak ogarniesz c i javę to już innych języków nauczysz się “w biegu” ( no, problem mógłbyś mieć tylko z tymi obszernymi bazami sql :< ). :wink:

@Egil Eloo. Miło miło ale liczyłem na coś więcej.

A na co liczyłeś ? >3

Znam ziomka od 15 lat a ten " yoo stary " :smiley:

a czego chcieć więcej, ciesz się że wgle napisał xD

Yoo stary pedale.

Dooobra rozumiem, nikt mnie tu nie lubi xd

Nie znam, nie oceniam ^^

Tak samo robię. :wink:
Tylko na Egila uważaj. Jak patrzy się na Ciebie przez dłużej niż 4s to znaczy, że chce Cię zabić. Mylę się @“Egil”

A jak mam spojrzeć na kogoś na forum?

Egil, chcesz mnie zabić?? xD

@“Ulala” racja, tyle żeby nie zasiedzieć się w jednej technologii, bo u różnych osób różnie wygląda ten czas “wybicia” się… Tak czy siak powodzenia :slight_smile:

Chodziło mi o to, że żeby się wybić musisz być lepszy od innych.
Dzięki! Tobie również tego życzę!

Mako :slight_smile:

To było tak czy nie?