Szukam anime na Netflixie od 13 + ;-;
Zależy od tematyki, która Cię interesuje. Ja np. na Netflixie oglądałam Tokyo Ghoul, Violet Evergarden, Baki czy Black Lagoon. Jest tam też Samurai 7 oraz Death Note z tego co kojarzę.
Znaczy ogladałam na Netflixie death notę bardzo mi się podobało, i chce coś w stylu tego anime.
W takim razie Great Pretender to może być dobra opcja, również Durarara jest warta uwagi, ale ja znalazłam tylko 2 część na Netflixie niestety
Spoko naprawdę dziękuję !
Od siebie mogę polecić Erased lub Devilman: Crybaby ale to drugie jest bardziej +21.
Erased, oglądodałam devilman cry baby nie ogladałam ale dzięki.
Jeśli oglądałeś Naruto lub HxH to polecam Yu Yu Hakusho
Z opcji typu komedia Saiki K. jest imo najlepsza i gorąco polecam
Great Pretender anime które stara się nie być anime
Your lie in arpil jeśli masz smutne życie albo lubisz dramaty (polecam jedno z lepszych rzeczy które mnie spotkało w życiu)
fullmetal alchemist brotherhood ogólnie jak tego nie oglądałeś to pierdol to wszystko co napisałem u góry i weź się za to
Anohana tu znowu jak masz smutne życie
3-gatsu no lion i to jest istna perełka emocjonalna serio pierwszy sezon jest dobry ale kur… drugi niszczy wszystko imo top 5 anime wszechczasów moim zdaniem oczywiście
mogę jeszcze polecić jojo toradora durarara angel beats o I VIOLET EVERGAREN to też jest mocne
Jeśli dotrwałeś do tego momentu to dziękuje za wysłuchanie mojej opini oraz przypominam ze wyszstko co napisałem jest mocno subiektywne
Oj to mam już co oglądać.