Uwagi do PBF'a "Infinity Ring"

“Infinity Ring” To mój pierwszy PBF. By nie spamić na oryginalnym wątku tutaj wypiszcie swoje uwagi. Dziękuję ;)

zasada 5. troche niejasno napisana…

what the… walka między magami a władcami. Można się opowiedzieć za magami. w Kp “nie ma magii”

Czy w stronnictwie można wybrać “nic”? Ja najchętniej sam bym sobie przywłaszczył te pierścienie.

  1. Co tu jest nie jasne? Jak weźmiesz jedno królestwo, pograsz, zginiesz, stworzysz nową KP w tym samy królestwie to będzie tekst Jakiegoś NPC’a “Przed tobą był tutaj inny koleś”
  2. Można się opowiedzieć za nimi. Magowie zostali wytępieni, przez co NIE MA magii. Tylko wybrani mogą nimi zostać i to nie wy xD
  3. Można jednak wtedy zostaniesz zaczepiony przez jedno ze stronnictw. Ale na spokojnie można :D EDIT. Jeśli jesteś samobójcą to możesz sobie wstawić. Królowie tak łatwo pierścieni nie oddadzą.
  1. Nie napisałeś że nie można mieć jednocześnie dwóch postaci. Chyba, że już zmieniłeś.

  2. Zostali uczniowie. Na pewno czrują.

  3. Będę wilkiem z pięknymi ozdóbkami ;3

J mam uwagę do Egila XD Tu uwagi pisze, a sam nam nie odpisuje! XD

Jakie można wybrać stronnictwa i kiedy start?

Masz w głównym wątku. Start kiedykolwiek zrobisz KP i ją zaakceptuję

A, sorki, nie widziałem.

To pogram po mafii może.

Zapraszam ;) Im was będzie więcej tym więcej się nauczę.