Witajcie!

Witam,
Z uwagi, iż jestem na tym forum pierwszy raz, chciałbym się przedstawić. Nazywam się Szymon. Mam 16 lat i pochodzę z województwa Pomorskiego. Dołączyłem tutaj, ponieważ chcę poznać nowych i ciekawych ludzi.

Pozdrawiam,
Szymon.

Witaj, na forum!

Gdzie nas znalazłeś?

Kiedyś na IMVU o was pisali i zapisałem nazwę tej strony na karteczce. Po sześciu miesiącach znalazłem ją w biurku i postanowiłem tutaj zajrzeć.

Widzę IMVU i już jestem. A kojarzysz może kto to pisał? Jakiś jeden nick? xD Mnie się tam zdarzało dość często siedzieć.

No i poza tym - Witaj i baw się tu dobrze.

Witaj i Dziękuję.

A jeżeli chodzi o IMVU…Niestety nie pamiętam. To było tak dawno…

Siemano, skąd dokładnie z pomorskiego? Również stamtąd pochodzę i mimo, że pomieszkuje w Wawie to wpadam czasem na pomorze :slight_smile:

Baw się dobrze i wpadaj na czateł czasem xD

Dziękuję.

Dokładniej to z Redy pochodzę.

ooo, cześć ^.^
Ola jestem yaay !
Jaki jest twój ulubiony kolor?
Masz jakieś zwierzątko? >.<
No to! Baw się tu milutko ^.^

Cześć.

Moim ulubionym kolorem jest turkusowy, lecz jeżeli chodzi o kolor ubioru, to preferuje w biały, szary i czarny - chociaż zdarza się pudrowy róż i - lecz rzadko - żółty.

Posiadam jednego kota, który zwie się Bradley i jedną kotkę - Molly.

Wo, rozbudowany opis koloru! Miło ^.^

Hii
To ja o nick zapytam, skąd, co, jak hee?

Witaj.

Pomysł na nick wziął się z tego, że gdy zakładałem konto na pewnej stronie, przez okno było widać księżyc w pełni, a w tym samym czasie leciał w telewizji dosyć krwawy film - stąd BLOODMOON. Gdy jednak okazało się, iż nazwa jest zajęta przez kogoś innego, dodałem BITCH.

Ja zaś w Tczewie większość życia spędziłem, sporo z nas wychowało się na pomorzu :slight_smile: