Imię: Krzysztof/Krzysiek
Lat: 16
Ulubione anime:
Naruto, Bleach, , Highschool DxD, Mahou Sensou i pełno innych których wymienianie zajęło by zbyt wiele czasu ;D
Ulubiony gatunek muzyczny: Rock,
Zainteresowania: Anime, Manga, Programowanie i granie ;D
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Już Kiedyś tu siedziałem a skąd wtedy znalazłem to forum to już nie pamiętam
Stary nick to Krzychu20.
PS. Okatawo mam nadzieje że się strasznie nie zdenerwowałeś jak odszedłem bez gadania i wiem zrobiłem jak dzieciak
Siema Krzychu fajnie, że znowu do nas wpadłeś mam nadzieję, że tym razem już na stałe. Powiedz mi skąd jesteś, bo jeśli mówiłeś pod starym nickiem to zapomniałem Jakie są twoje ulubione zespoły mocium panie?
Siema Krzychu fajnie, że znowu do nas wpadłeś mam nadzieję, że tym razem już na stałe. Powiedz mi skąd jesteś, bo jeśli mówiłeś pod starym nickiem to zapomniałem Jakie są twoje ulubione zespoły mocium panie?
No raczej na stałe, przynajmniej nie mam zamiaru odchodzić
Pochodzę z małopolski, ze wsi Kobyle.
Hmm ulubione zespoły. Bardzo lubię: One ok Rock, dojdzie do tego Miwa, Yui i pełno innych, po prostu uwielbiam J-Music
[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/p/848f3c/40.png PhariosShaphire:
Witaj.
Grasz w jakieś MMO ?
w MMO gram dużo, zaczęło się to od 2008 roku a tak na poważnie zacząłem masowo pobierać MMO od początku SAO ;). Więc dosyć dużo takich gier znam co prawda mam taką manie że czasami pobiorę grę i po kilku minutach kończę grę, ale grałem. Obecnie gram w NostalePL, Elsworda coś pykałem tydzień temu, Metin2 Priv Dreikon raz na jakiś czas i na razie to chyba tyle ale grałem w pełno gier których nie wymieniłem więc możemy w jakąś zagrać
[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/k/779978/40.png Kiyama:
Siemka lubisz jakiś sport?
Nie mam jakiegoś zainteresowania Sportem, wyjątkiem może być Kendo co prawda nie uprawiam go bo nie mam jakiś warunków ale bardzo ciekawe oraz E-Sport tj LeagueOfLegends
Mega zły jestem, odpokutujesz swoję czyny, ale chociaż mogłeś dać znak życia jakiś lub coś tam… zapraszam na czat, pytać cię o nic nie będę bo cię znam, tylko zachęcam do zapoznania się z regulaminem forumm.
Mega zły jestem, odpokutujesz swoję czyny, ale chociaż mogłeś dać znak życia jakiś lub coś tam… zapraszam na czat, pytać cię o nic nie będę bo cię znam, tylko zachęcam do zapoznania się z regulaminem forumm.
Wiem, że tak bez słowa to było idiotyczne, ale każdy człowiek popełnia błędy a to był mój
Co do regulaminu to na 100% muszę go znać skoro jesteś modem a napisałeś “odpokutujesz swoje czyny”