Witam

Zatem witam,

Do zarejestrowania na forum zmusił mnie niejaki użytkownik zrytes tzn. byters czy jak mu tam ;). Po ok 20 “Panie no zarejestruj się Pan”, albo “forum to forum tamto, zabijam jakichś ludzi w jakiejś mafii i oni nic nie podejrzewają i takie tam” stwierdziłem, że “no dobra”, przynajmniej się zamknie :slight_smile:

Mam na imię Piotr tak samo jak niejaki zrytes, mieszkam w tym samym mieście, na tym samy osiedlu i mam tyle samo lat .

Interesuję się polityką, historią i piłką nożną. Lubię muzykę rockową i to co wpada w ucho, a nienawidzę hip hopu, filmy s-f no i gry głownie rpg z Baldurem na czele.

Ulubione anime hmm chyba Steins Gate, Psycho Pass i sentymentalnie Chobits:)

Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!

Czy mi się wydaje…czy Arthas na avku?
Sci-fi? Polubimy się XD

Witaj w naszej rodzice! Wilekie propsy za Psycho Pass i historię i politykę! :slight_smile:

Ano dzięki:), przerwa w meczu więc można odpisać. Co do awatara to jest to o ile mi wiadomo niejaki mroczny elf zwany Drizztem do’urdhurrduihgriuhgur…, kiedyś czytałem książki o nim bo miałem baldurową fazę.

Ach…jakby się przyjżeć to fioletowa skóra a nie blada T.T

Fajnie, że napisałeś pan powitalny :). Chyba lepiej, że namawiam Cię do udzielania się na forum, a nie do kolejnej libacji w Tinie :P.

Kicia, pytałaś skąd się wziął mój nick, w sumie kolega Piotr, mój imiennik nazwał mnie kiedyś zrytesem i tak się zrobiło Byters ^^.

@Maru, tak dla Twojej wiadomości tylko Bhaal ma w dużej ilości kwestii poglądy podobne do moich, czyli wiesz jakie ;d

Byters,czyli podobne do NASZYCH :smiley:

Paaaanie Henryk zrytes chciałeś chyba napisać " namawiać Cię do patrzenia jak urządzam sobie libację w Tinie i miauczę jak debil na głos gdzie popadnie" :stuck_out_tongue:

Od razu powiem, że Henryk to taka moja ksywka xD

Ale miauczenie może pominę, dobrze, że już nie piję xDDD

EDIT:

Piotr, jak chcesz to dołącz do zabawy "Dzieje Alianthu Cz.1 - “Sword of Kings” Myślę, że powinno Ci się spodobać, bo to Twoje i moje klimaty. Dołącz też do mafii w zapisach jeśli chcesz zagrać ^^

Siemanko :slight_smile:

Grasz w wota?

Oczywiscie ze gra… nawet z nami gral xD

Zesmy sie spotkali na TS i w grze… ale i tutaj sie przywitam.

Hejka :smiley:

Mistrzu, nie wiem czy pamiętasz, byłeś wszak sfazowany, ale Bhaal swoim Tigerem Ci wpierdol spuścił xD

Ojejkuś nie było mnie to przegapiłam nowego członka naszej rodzinki. Przepraszam za to XDD hejcia ^^ i w dodatku kolega bytersa haha XD coś czuję dość dużo będzie się słyszeć o polityce i historii z wami dwoma