Do zarejestrowania na forum zmusił mnie niejaki użytkownik zrytes tzn. byters czy jak mu tam ;). Po ok 20 “Panie no zarejestruj się Pan”, albo “forum to forum tamto, zabijam jakichś ludzi w jakiejś mafii i oni nic nie podejrzewają i takie tam” stwierdziłem, że “no dobra”, przynajmniej się zamknie
Mam na imię Piotr tak samo jak niejaki zrytes, mieszkam w tym samym mieście, na tym samy osiedlu i mam tyle samo lat .
Interesuję się polityką, historią i piłką nożną. Lubię muzykę rockową i to co wpada w ucho, a nienawidzę hip hopu, filmy s-f no i gry głownie rpg z Baldurem na czele.
Ano dzięki:), przerwa w meczu więc można odpisać. Co do awatara to jest to o ile mi wiadomo niejaki mroczny elf zwany Drizztem do’urdhurrduihgriuhgur…, kiedyś czytałem książki o nim bo miałem baldurową fazę.
Paaaanie Henryk zrytes chciałeś chyba napisać " namawiać Cię do patrzenia jak urządzam sobie libację w Tinie i miauczę jak debil na głos gdzie popadnie"
Ale miauczenie może pominę, dobrze, że już nie piję xDDD
EDIT:
Piotr, jak chcesz to dołącz do zabawy "Dzieje Alianthu Cz.1 - “Sword of Kings” Myślę, że powinno Ci się spodobać, bo to Twoje i moje klimaty. Dołącz też do mafii w zapisach jeśli chcesz zagrać ^^
Ojejkuś nie było mnie to przegapiłam nowego członka naszej rodzinki. Przepraszam za to XDD hejcia ^^ i w dodatku kolega bytersa haha XD coś czuję dość dużo będzie się słyszeć o polityce i historii z wami dwoma