Nazywam się Kuba, mam 15 lat, jestem cichą i spokojną osobą i mieszkam na Śląsku ^^ Moja przygoda z anime rozpoczęła się na początku tego roku dzięki mojej koleżance, która nie dawała mi spokoju i cały czas prosiła żebym obejrzał Boku no Pico, początkowo nie wiedząc co to jest zacząłem oglądać i szybko tego pożałowałem, ale na szczęście nie zraziłem się i pierwszym obejrzanym przeze mnie było Kiss x Sis, które również zarekomendowała mi tamta koleżanka. Oczywiście na tym się nie skończyło, obejrzałem jeszcze pierwszy i drugi sezon Highschool DxD, Mirai Nikki, Monster Musume, Miss Kobayashi’s Dragon Maid, Re:Zero, Ghost in The Shell z 1995 i The Garden of Words i nie żałuję obejrzenia żadnego z wymienionych :3 Moimi zainteresowaniami są programowanie i astronomia, ale nie jestem jej takim miłośnikiem żeby znać nazwy gwiazd ze wszystkich gwiazdozbiorów, po prostu lubię o tym poczytać, posłuchać i być na bierząco z wydarzeniami z związanymi z tą dziedziną ^^
Bardzo dziękuję Pani pod pseudonimem Armila15 za sprowadzenie mnie do tego forum, mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas i poznam wiele sympatycznych osób :3
No hej hej, Kubuś <3
Meh, nie myślałam zebyś się przyznał, iz ja cię podkusiłam…
A szkoda, bo bym się pobawiła ;/
Ale no …
W sumie…Bo tego jeszcze nie wiem Krzaku
Jaka jest ulubiona twoja piosenka?
Hejka! Witamy serdecznie na forum :3
Mam nadzieje, że będziesz się dobrze u nas bawił(i częściej wbijał na głosowy na discordzie :v)
No i pytanko ode mnie, jaka jest twoja ulubiona gra/seria gier?
Ulubiona piosenka? Naprawdę ciężko mi na to pytanie odpowiedzieć, ale są takie dwa kanały na Youtube pt. Hands Up Anime i Nightblue Music z których często biorę muzykę i uwielbiam słuchać soundtracka z Metal Gear Rising <3 Tak, uwielbiam smoki, szczególnie w anime <3 Na pewno chciałbym odwiedzić Japonię i Koreę Południową, nie jestem typem podróżnika, ale te dwa kraje i ich kultura wyjątkowo mnie ciekawią ^^ Ulubioną grę zmieniam z miesiąca na miesiąc, ale na obecną chwilę moimi ulubieńcami są Overwatch i Warframe, moją ulubioną serią było Mass Effect, ale niestety po przejściu trzeciej części zainteresowanie znikło, najlepiej wspominam drugą część, którą przeszedłem jakieś 7 razy i nie żałuję ani chwili rozgrywki ^^ Największym sentymentem dażę jednak Minecrafta przy którym spędziłem większość dzieciństwa i nadal czasem go odpalam :3
Szczerze mówiąc to w moim zyciu nie było w sumie czegoś takiego co można by było nazwać ryzykiem, jestem dość spokojną osobą i adrenalina mnie nie kręci