Życzymy wszystkim wesołych, spokojnych świąt spędzonych wraz z rodziną, przyjaciółmi.
Niechaj te chwile będą pełne radości i miłości a jeśli chodzi o prezenty to niech będą najlepsze jakie sobie wyobrażacie.
Życzy Ekipa Animes
Życzymy wszystkim wesołych, spokojnych świąt spędzonych wraz z rodziną, przyjaciółmi.
Niechaj te chwile będą pełne radości i miłości a jeśli chodzi o prezenty to niech będą najlepsze jakie sobie wyobrażacie.
Życzy Ekipa Animes
nawzajem
Wesołych i spokojnych świąt dużo szczęścia i radości w ten szczególny czas spełnienia najskrytszych marzeń pysznego karpia udanego sylwestra i wiele wiele więcej życzy Laxty
(Nie jestem dobry w te klocki)
Skoro życzenia, to też dodam od siebie dwa grosze: zdrowia, szczęścia i radości, chęci do obejrzenia takich epickości jak tokyo ghoul 2 czy sao(ci, którzy nie oglądali polecam :D), przyjemnej kąpieli z karpiem i abyście się nachlali w sylwka ;p by iz.
Szczęśliwego Roku Nowego
I Świąt Narodzin Bożego.
Wszystkich marzeń spełnienia
I wielu anime do obejrzenia.
Dużo radości i pomyślności
Przez cały rok pełno miłości
Pod choinką prezentów udanych
Tych otrzymanych i tych rozdanych
Niech te święta będą najlepsze
Spędzone z najbliższymi i najbardziej lubianymi
Byśmy się mogli sobą kolejny rok cieszyć
By wszystko się mogło już tylko polepszyć
By pobyt na forum był dalej tak fajny
A czas spędzony z wami coraz bardziej zabawny
Po prostu Wszystkiego Najlepszego życzy Lilka
A ja będę oryginalna i powiem wszystkiego najlepszego, miłość, szczęścia, radości, pieniędzy i zdrowia, a przede wszystkim duuuuużo animców oraz mangi ! :3
[IMG alt=“alt”]https://test.animes.pl/letter_avatar_proxy/v2/letter/a/85e7bf/40.png Arika:
A ja będę oryginalna i powiem wszystkiego najlepszego, miłość, szczęścia, radości, pieniędzy i zdrowia, a przede wszystkim duuuuużo animców oraz mangi ! :3
W szczególności Yaoi.
Sewołych wsiąt! Dużo hajsów na konwenty, dobrych przyjaciół a przede wszystkim przeżycia najbliższego roku XDD buziaki :-* >.<
Wszystkiego najlepszego na te święta
by wasza mordka uśmiechnięta
była cały rok i zawsze
i na sylwka nie wpaść w chaszcze
Pozdrawiam was wszystkich tutaj
Wrexxar życzy wam wasz hultaj
Dużo zdrowia, szczęścia i radości w życiu,
abyście w sylwka znaleźli dobroć w piciu,
udanych świąt i miłej zabawy z bliskimi
i ogółem z wszystkimi innymu.
By wam się w przyszłości powodziło,
pozdrawia serdecnie i miło
Nexus
Wesołych Świąt Wszystkim!~ ^w^ <3 Kocham Was!~ ;w; <3
Życzę duzo boczku, dobrego neta zeby animce sie nie zacinaly lub ładowały dwa dni, no i zeby ktos wam z rana, 1 stycznia kawe zrobił dobra po super sylwestrze :krab7:
Ayame
Wszystkego dobrego z okazji świąt przesilenia zimowego
Niech was dziadek mróz dobrze wynagrodzi za trudy tego roku i nie pomagajcie temu czerwonemu grubasowi.
Chciałabym wam tu życzyć szczęśliwego nowego roku !!’
Szczęsliwego nowego roczku i w ogóle!
Odkopuję ten wątek na święta, wpadłem na pomysł aby wpisywanie życzeń tutaj było coroczną tradycją oraz listą obecności ?
Życzenia świąteczne na rok 2019
? ? ? ?
Jako admin tego przybytku życzę na święta oraz nadchodzący rok wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowia, zdrowia i zdrowia ?
? ? ? ?
A naszej społeczności kolejnych 100 lat działania.
Melduje się,
Zdrowych bo to najważniejsze(…) radosnych świąt i żeby Mikołaj był w tym roku hojny.
:somsiadzly:?:somsiadzly:?:somsiadzly:?:somsiadzly:?:somsiadzly:
Animesy! Chciałbym Wam życzyć spełnienia marzeń, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, a także duuuuuuuużo zdrowia. No i oczywiście samych dobrych mang i animu
Ja życzę wam jak najwięcej motywacji do spełniania waszych życzeń, zdrowia, bo na nim wszystko się opiera. Życzę wam też nowych, ciekawych i niepowtarzalnych chwil, doświadczeń które definiują i kształtują nas wszystkich. Życzę wam też porażek, które popchną was do celu i sprawią, że nic na waszej drodze nie będzie w stanie was złamać. Niepowodzenia uczą nas mądrości, a powodzenie niestety ją odbiera, i tutaj też życzę wam rozwoju intelektualnego, abyście cały czas rozwijali się w waszych pasjach, abyście cały czas szli do przodu w tym co robicie i nie poddawali się. Tym którzy chcą, życzę też MIŁOŚCI, bo jesteśmy zwierzętami stadnymi, samotność dla niektórych nie jest fajna.
Ogólnie życzę wam lepszego roku od tego obecnego.
Animesom z okazji świąt życzę miłego czasu spędzonego w gronie najbliższych! Bądźcie zdrowi oraz szczęśliwi. Życzę wam również przyjemnych zmian w życiu, podejmowania właściwych decyzji i przede wszystkim magicznych chwil, które będziecie zawsze radośnie wspominać! ?