07 ghost

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Historia młodego chłopaka, posiadającego super moc, wydaje się czymś znajomym… ale tym razem tak nie jest. Z początku niewiele wiemy o naszym bohaterze, gdyż ten nie pamięta nic z wczesnego dzieciństwa. Jedynie jakieś pojedyncze obrazy pojawiające się w jego snach… Jest rekrutem w akademii wojskowej, a wcześniej był niewolnikiem. Teito, bo tak się nazywa, jest miłym młodzieńcem, który z racji swojego pochodzenia nie posiada wielu bliskich sobie osób. Jedynie Mikage postanowił się z nim bliżej poznać i z czasem stał się jego najlepszym przyjacielem.

Pewnego dnia, tuż przed egzaminami, Teito nagle przypomina sobie, że jego ojciec został zabity przez Anayame, który jest wysoko postawioną osobą w armii. Gdy tylko nadarza się okazja i może się zemścić - atakuje go, za co zostaje wtrącony do lochu. Na szczęście wyciąga go stamtąd Mikage i pomaga mu uciec. Podczas ucieczki Teito wpadł na biskupów z pobliskiego kościoła. W kościele tym udaje mu się odzyskać kolejne części pamięci i poznać swoją moc.

P.S. Panie, chyba domyślacie się co to? XDD zalatuje lekko yaoi ^^
P.S.2 Soundtrack genialny!!!

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Może i zalatuje yaoi, ale naprawdę bardzo słabo >.< A anime na początku wydawało się fajne, ale potem, gdyby nie postacie, to bym chyba przestała oglądać. Może jednak powinni z tego zrobić yaoi xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nie, STOP YAOI!!! Według mnie od początku do końca jest fajne tyle że jakw przypadku OnS czegoś… brakuje. W złym momencie zakończyli anime

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Trochę mnie śmieszy fakt, że nikt jakoś specjalnie nie zabiera się za wszelkie yaoistyczne twórczości związane z tym anime. Widziałam tylko jedną mangę yaoi z tego xD
A to anime było takie średnie i faktycznie, miało słaby koniec.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja tam je lubię… Świetny soundtrack, miła dla oka grafika i historia tez dość ciekawa i z potencjałem… Co prawda nie do konca wykorzystanym…

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Cóż, dawno je oglądała i mało w pamięci mojej z tego anime już pozostało, więc wygląda na to, że nie uznałam je za coś godnego zapamiętania xD Ale może, jakby jakiś ciekawy sezon drugi zrobili…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ale wgle te kory są ciekawe i skąd Teito ma to oczko bo i Ayanami i rodzice Teita i ci bracia … Mnie wciągnęło obejrzałam w 1 dzien XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Mi się podobała herbatka z kwiatków ^^ I ubrania też tam mieli ładne :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
I Frau tali cudownyyy <3 chyba go do fap fao wrzucę XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ja tam wolałam tego od tych kwiatków. Ale Frau też może być, na drugim miejscu chyba xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Frau jest cudowny ^.^ no i w sumie Mikael też niczego sobie :-D

Ostatnia edycja:
Top Bottom