1 Litre of Tears

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy

Gatunek: Szkolne, Romans, Dramat, Rodzinne, Tragedia
Rok produkcji: 2005
Odcinki: 11
15 letnia Aya Ikeuchi jest sympatyczną, pełną energii dziewczyną rozpoczynającą naukę w wymarzonym liceum. Z jej ciałem zaczyna się jednak dziać coś złego – Aya ma zaburzenia równowagi i duże trudności w wykonywaniu czynności wymagających precyzji. Zaniepokojona matka dziewczyny – Shioka – postanawia skonsultować się z lekarzem. Wyniki badań okazują się być wyrokiem śmierci dla nastolatki. Zwyrodnienie drogi rdzeniowo – móżdżkowej powoduje, że Aya stopniowo przestaje chodzić i mówić. Przez cały czas zachowuje jednak pełną świadomość. Za radą doktora Mizuno, opisuje swoją walkę z chorobą w pamiętniku. Pełna siły i wiary Aya zdobywa także serce kolegi z klasy – Haruta Asou, który staje się dla niej podporą w najtrudniejszych życiowych momentach.
Film ten oparty jest na faktach.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
tu przyznaję bez bicia, że też miałem litr łez

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja podobnie, jak Zetsu, na razie jedyna drama, którą oglądałem, natomiast zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Z pewnością, jeszcze kiedyś, z jakąś się jeszcze zapoznam :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Byters, to dlatego, że wrażliwe z nas chłopaki

Ostatnia edycja:
Top Bottom