19 Tian ( 19天 )

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Armila15

Armila15

Donator
Akcja kręci się wokół dwójki głównych bohaterów mangi- Jian yi oraz Zhang Xi, którzy są najlepszymi przyjaciółmi już od dzieciństwa. Historia w dużej mierze przedstawia momenty z życia chłopców- z reguły zabawne, przepełnione humorem. Mimo odmiennych charakterów, łączy ich niezwykle trwała więz. Podczas gdy Jian yi jest niezwykle zabawną i kreatywną osobą, Zhang zachowuje pełną powagę, której towarzyszy kamienny wyraz twarzy.

Z biegiem czasu w mandze pojawiają się nowe postacie- He Tian oraz Mo Guan Shan, których relacja jest wyjątkowo zawiła.
Kod:
                                                                      \[attachment=481]
Autorka : Old Xian

Jakie to jest świetne! Strasznie zabawne i ogólnie, bardzo miłe w czytaniu. W każdym razie, polecam każdemu. Nawet jeśli pochodzi to pod yaoi… czy shounen-ai, to i tak warto to przeczytać ^.^ A w sumie to jest bardziej parodia shounen-ai xD

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Próbowałam to przeczytać,ale kreska odpycha i jakoś przekonałam się że yaoi to nie dla mnie

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
to lipa, krecha jest w pyte i do teraz czytam na bieżąco

Top Bottom