A witam :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Minrae

Witajcie !

Nie należę do osób, które potrafią z łatwością dobierać słowa ale postaram się jak najlepiej siebie przedstawić.

Jestem Minrae i mam skończone 23 lata. Z racji tego, że właśnie skończyłam studia, mam dużo czasu na oglądanie anime :)

Chciałam znaleźć jakieś forum i na szczęście daleko szukać nie musiałam - od razu mi się rzuciło w oczka. Chętnie poznam przemiłe osóbki, z którymi będę mogła podyskutować na temat anime i nie tylko.

Ogólnie jestem fanką Korei płd (kultury, muzyki, dram) ale to nie oznacza, że nie interesuję się także innymi krajami.
Oglądam dużo dram gdy mam czas i chęci. Słucham kpop ale i nie tylko, bo jestem dzieckiem wychowanym na rocku, polskim punku i grunge’u.

Pierwsze anime jakie oglądałam za dzieciaka to oczywiście jeszcze na kanale RTL7 i były nimi Dragon Ball, Slayers i Saint Seiya, do którego mam sentyment.

A tak to można powiedzieć, że namiętnie anime zaczęłam oglądać jakieś 4 lata temu.
Jestem fanem Kara no kyoukai i Cowboy bebop.
Oglądam wszystko, nawet mecha za którym nie przepadam ale jak ktoś poleci to obejrzę.

Po za tym wszystkim to lubię grać w gry, zwłaszcza mmorpg. Posiadam także konto na steamie jakby był ktoś zainteresowany.

Myślę, że ten krótki opis mojej osoby jest wystarczający :)

Posiadam oczywiście konto na myanimelist i mydramalist.
http://myanimelist.net/animelist/Minrae
http://mydramalist.info/user/24798/vilainfox

Miło mi was wszystkich poznać ! :D

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Cześć! mi również miło poznać. Zapraszam na chat, najłatwiej jest się tam zżyć z innymi :D Życzę przyjemnego pobytu na forum.

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Witam serdecznie na forum!

Sam jestem tutaj całkiem nowy, ale atmosfera jest w porządku, ludzie mili i (co nie takie oczywiste) dość nieszablonowi. Mam nadzieję, że będzie Ci się podobało tak samo jak mi :)

Tradycji musi stać się zadość, więc uwaga… zadaję pytanie

Jakie MMO preferujesz?

Ja jako dzieciak w podstawówce grywałem dużo w Tibię (od tego chyba każdy zaczynał) potem Silkroada, a teraz jak mam wenę to sobie pykam w WoWa :)

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię zatem serdecznie na forum! Baw się u nas dobrze. Tylko takie pytanko: jak masz na imię?

Zapraszam Cię do nas na czat!

PS Czyżby avatar z K?

Ostatnia edycja:
M

Minrae

alt
Adahn:
“Jakie MMO preferujesz?
Ja jako dzieciak w podstawówce grywałem dużo w Tibię (od tego chyba każdy zaczynał) potem Silkroada, a teraz jak mam wenę to sobie pykam w WoWa :)

Ponad dwa lata temu zaczęłam grać w Aiona i Tere. Jakoś miesiąc temu wróciłam do gry w Aiona. Ale tak naprawdę najwięcej czasu teraz spędzam nad Blade&Soul. Gra jest świetna, bardzo mnie wciągnęła jak na razie. Zobaczymy jak to będzie po wbiciu maks lvl :D
alt
Mroczna:
Witam Cię zatem serdecznie na forum! Baw się u nas dobrze. Tylko takie pytanko: jak masz na imię?

Zapraszam Cię do nas na czat!

PS Czyżby avatar z K?
Na imię mam Klaudia :)

I tak mój avatar jest z K.
Misaki był jednym z moich ulubionych postaci w tym anime :)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
To i ja Cię witam serdecznie. I też zapraszam na czat, bo tam najłatwiej z ludźmi porozmawiać/popisać.

Po tym wstępie myślałem, że masz naprawdę problem z wyrażaniem myśli, a okazało się całkiem odwrotnie. Wszystko ładnie opisane, a powitanie długie. Aaaaa, powinienem iść spać, bo nie myślę jak jestem zaspany. Miłego pobytu tutaj.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej Klaudio miło Cie poznać :)
Napisałaś, że grasz w Aion’a, można wiedzieć czy grasz po stronie Elyo czy Asmo? Oraz jaką masz rangę :D
No, a tak mam jeszcze dwa pytanka: Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?
Wpadaj na czacik porozmawiać z nami :) Peace

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie na naszym forum :), w sprawie gier zapraszam do odpowiedniego działu, w którym można podzielić się kontami Steam, a także umówić na wspólne granie. mam nadzieję, że będziesz się bawiła tutaj dobrze. Ja zadam pytanie o studia. Co ukończyłaś? Jakie książki lubisz czytać ?

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam na forum i zapraszam na czat. Ja mam pytanie odnośnie hobby: masz jakieś jeszcze poza mangą i anime?

Ostatnia edycja:
M

Minrae

alt
Dest3r:
Hej Klaudio miło Cie poznać :)
Napisałaś, że grasz w Aion’a, można wiedzieć czy grasz po stronie Elyo czy Asmo? Oraz jaką masz rangę :D
No, a tak mam jeszcze dwa pytanka: Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?
Gram po stronie Elyos i jak na razie rangi nie posiadam, bo grałam ciągle na PvE.
Co do frytek to jem raz tak a raz tak :D
alt
byters:
Witam Cię serdecznie na naszym forum :), w sprawie gier zapraszam do odpowiedniego działu, w którym można podzielić się kontami Steam, a także umówić na wspólne granie. mam nadzieję, że będziesz się bawiła tutaj dobrze. Ja zadam pytanie o studia. Co ukończyłaś? Jakie książki lubisz czytać ?
Studiowałam Zarządzanie i Inżynierie Produkcji na Akademii Morskiej.
Książek mam co prawda dużo ale czytam przede wszystkim młodzieżowe. W większości są o mocach nadprzyrodzonych, wilkołakach, wampirach, np. książki P.C. Cast czy B.Stoker “Drakula”. Lubie także twórczość H. Cobena jak i M. Palmera. Ogólnie przepadam za thrillerami.
Mam też książki J. Austen :)
alt
LukiMaster:
Witam na forum i zapraszam na czat. Ja mam pytanie odnośnie hobby: masz jakieś jeszcze poza mangą i anime?
Po za anime i mangami uwielbiam właśnie książki, speedcubing, trochę śpiewam i gram na gitarze. Dodatkowo uczę się języka koreańskiego :)
Uwielbiam oglądać horrory i dreszczowce takie jak Freddy Krueger oraz dramy azjatyckie (z przewagą koreańskich).

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Siema siema, miło poznać :)
kichasz seriami?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema, oglądasz jakieś seriale? Jakie? Widziała tokyo ghoul? ;p

Ostatnia edycja:
M

Minrae

alt
Tanovan:
kichasz seriami?
Co masz na myśli, czy kicham seriami ? Bo wierz mi ale zbyt głupia odpowiedź mi przyszła do głowy :D
alt
Airzel:
Tokyo ghoul owszem widziałam :D Nawet udało mi się dwa sezony obejrzeć.
Co do seriali to jestem w trakcie oglądania American Horror Story SE5. A tak to większość oglądałam co puszczali na Comedy Central :)

Ostatnia edycja:
A

Adahn

O, skoro tak, to oglądałaś może Chłopaków z baraków? To mój ulubiony serial komediowy, na CC leciał swego czasu z GENIALNYM lektorem w postaci Rafała Walentowicza :)

Ostatnia edycja:
M

Minrae

alt
Adahn:
O, skoro tak, to oglądałaś może Chłopaków z baraków? To mój ulubiony serial komediowy, na CC leciał swego czasu z GENIALNYM lektorem w postaci Rafała Walentowicza :)
Powiem Ci, że widziałam i to kilka razy nawet. Kiedyś nawet się zastanawiałam czy to się dzieje naprawdę :D

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

W sensie czy kichasz raz a porządnie, czy też musisz sobie kichnąć za 3 - 4 razy jeśli już dochodzi do takiej sytuacji ;)

Ostatnia edycja:
M

Minrae

alt
Tanovan:
W sensie czy kichasz raz a porządnie, czy też musisz sobie kichnąć za 3 - 4 razy jeśli już dochodzi do takiej sytuacji ;)
Kicham raz ale jak kichnę to cały pion słyszy :D

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Swoja dziewczyna! Takiej to spokojnie mogę powiedzieć na zdrowie raz a dobrze :D

Ostatnia edycja:
M

Minrae

Wychodzę z założenia, że nie ma co się rozdrabniać :D Raz i mieć spokój.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
alt
Minrae:
alt
Tanovan:
kichasz seriami?
Co masz na myśli, czy kicham seriami ? Bo wierz mi ale zbyt głupia odpowiedź mi przyszła do głowy :D
alt
Airzel:
Tokyo ghoul owszem widziałam :D Nawet udało mi się dwa sezony obejrzeć.
Co do seriali to jestem w trakcie oglądania American Horror Story SE5. A tak to większość oglądałam co puszczali na Comedy Central :)
UUu ładnie ;)
A co sądzisz o drugim sezonie TG? 10/10 co? xD
Seriale typu big bang theory, how i met your mother etc tylko? A stare klasyki typu prison break, lost widziałaś?

Ostatnia edycja:
Top Bottom