Ajin

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Zetsu

Zetsu

New member

Ajin: według plotek kosmici, a tak naprawdę człekopodobne, rzekomo nieśmiertelne istoty. Minęło 17 lat od odkrycia pierwszych przedstawicieli tego gatunku w Afryce. Stało się to jednym z najważniejszych odkryć ludzkości. Panika, którą wywołało, powoli już przygasa, kiedy Nagai Kei, młody i ambitny prymus, zostaje potrącony przez samochód. Nie umiera jednak, jak skończyłby normalny człowiek, a odradza się, siejąc zamęt wśród gapiów – staje się jednym z Ajin.
Rodzaj produkcji: Adaptacja mangi
Rok wydania: 2016
Odcinki: 13×24 min
Gatunki: Dramat, Horror

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Oglądam, bardzo dobra seria, nie zrażajcie się kreską, seria lepsza niż tokyo ghoul, 8/10, choć czuje, że zakończenie zwalą ze względu na małą ilość odcinków i dalsze wychodzenie mangi.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
ja jestem zachwycony kreską i samą animacją postaci, dawno nie miałem takiego maratonu, co do zakończenia też mam takie przeczucia (obyśmy się mylili),

Ostatnia edycja:
A

Asuna

Fabularnie zajebiste lecz grafika… No cóż, odstraszyła mnie od tej serii na dobre… :/

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Fabuła w miarę spójna, kreska trochę za bardzo komputerowa ale przebolałam ją. Inne postacie są dobrze zbudowane, a charakter głównego bohatera przypomina mi połączenie Laighto z Death Note i Kanekiego z TG 2 (mam nadzieję że to nie spojler).

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

Chyba lubię to. xd Kolejna pozycja do have to watch listy.

Ostatnia edycja:
Top Bottom