Y
Yona
Yona to jedyna księżniczka królestwa w Kouka,miała wszystko czego mogła sobie tylko zażyczyć. Jej jedynym problemem są niesforne czerwone włosy oraz jej ochroniarz Son Hak,który jak tylko może drażni się z nią. Yona od dziecka jest zakochana w swoim kuzynie imieniem Soo-Won,który okazuje się kimś innym niż jest naprawdę. Przekonała się o tym dniu swoich szesnastych urodzin,jej ojciec został zamordowany.Księżniczka musiała uciekać z zamku jej jedynym przyjacielem okazał się Son Hak.
Yona wyrusza w podróż,żeby odnaleźć cztery legendarne smoki którzy pomogą jej przetrwać i pewnego dnia wrócić do zamku.
Moja opinia: Można się domyśleć że na początku Yona jest beztroską,dziecinną księżniczką,jednak stopniowo się zmienia.Nie jest typową rozkapryszoną księżniczką,tylko dziewczyną która walczy o przetrwanie oraz o to żeby stać się silniejszą i chronić swoich przyjaciół.
Anime ma jest naprawdę dobre,dużo się dzieje,są fajnie zabawne momenty i jest również dramatycznie. Anime ma wiele ciekawych odcinków,które trzymają w napięciu. Anime ma pełno przystojnych panów <3.
Ja osobiście polecam obejrzeć anime
Yona wyrusza w podróż,żeby odnaleźć cztery legendarne smoki którzy pomogą jej przetrwać i pewnego dnia wrócić do zamku.
Moja opinia: Można się domyśleć że na początku Yona jest beztroską,dziecinną księżniczką,jednak stopniowo się zmienia.Nie jest typową rozkapryszoną księżniczką,tylko dziewczyną która walczy o przetrwanie oraz o to żeby stać się silniejszą i chronić swoich przyjaciół.
Anime ma jest naprawdę dobre,dużo się dzieje,są fajnie zabawne momenty i jest również dramatycznie. Anime ma wiele ciekawych odcinków,które trzymają w napięciu. Anime ma pełno przystojnych panów <3.
Ja osobiście polecam obejrzeć anime
Ostatnia edycja: