Aldnoah.Zero

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Nikorin

Nikorin

New member
W roku 1972, misja Apollo 17 odkryła na księżycu bramę czasoprzestrzenną pozwalającą na szybką podróż między Ziemią a Marsem. Wkrótce wybucha wojna między dwoma planetami – na powierzchni Ziemi lądują Marsjańscy żołnierze za sterami wielkich, stalowych gigantów, mając tylko jeden cel: doszczętnie wytępić całą ludzkość.

Anime opowiada o wojnie pomiędzy ludźmi na Ziemi, a ludźmi, którzy mieszkają na Marsie i uważają się za inną, odrębną rasę, lepszą od “brudnych” według nich ziemian.
Według mnie zaczyna się MEGA. Serio!

Jak ktoś nie może się przełamać, bo “mecha, roboty są ble” to zerknijcie na to:

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Także mam 1 epek na świeżo w sumie. Ciekawy pomysł, piękna kreska, liczę na więcej :D
Ehh, jestem ciekawy czy księżniczka żyję… to by było za proste tak mi się zdaję.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Właśnie skończyłam… polecam tak bardzo, że aż sobie nie wyobrażacie. Muzyka rozwala system, a zakończenie… zatka was tak jak metrowy czopek. Obiecuję.

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Obejrzałem 1 odcinek i zabrałem się za inne anime, jednak widzę że powinienem poświęcić troszkę więcej czasu temu tytułowi i dać mu 2-gą szansę :p

Ocenię po obejrzeniu całości ;)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ja zrobiłam to samo, ale po 3ech odcinkach XD Znajoma mnie namówiła na dalej i nie żałowałam <3

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Ufff, już myślałem że tylko ja porzuciłem to anime :p

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Sialala, teraz drugi sezon, ale nie opłaca się robić nowego tematu XD
widzieliście “Count Mazuurka”? XD

Ostatnia edycja: